ahmedfaruk
Forum Üyesi
Oyuncu Burak Sergen, 19 yıllık eşi Işıl Sergen ile 2018'de anlaşmalı olarak boşanmıştı. Bu evliliğinden Cansın adında bir oğlu olan Sergen, nafakayı ödemekte zorlandığını söyleyerek isyan etti.
Burak Sergen ile kendisi gibi oyuncu Işıl Sergen, 1999-2018 yılları arasında evli kalmıştı. Cansın adında bir oğulları olan ünlü çift arasındaki nafaka krizi bitmiyor. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; önceki gün yine nafaka davası için mahkemeye giden Burak Sergen, basın mensuplarına açıklama yaptı. Mağdur olduğunu dile getiren 62 yaşındaki oyuncu, "Bir ev, üç araba, Ankara'da annemin bir evi ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğim; beş kardeşe bölünmüş babamın bir evinin parasının hacizi çocuğuma ve eski eşime verildi. Eğitim, spor giderleri, tatil giderleri... Bunların hepsini ben ödüyordum. 18 bin TL nafaka karşılığında anlaştım. Çocuğumun üstün şartlarda olmasını istediğim için onayladım ve nafakayı hep yatırdım. Protokole göre nafaka bir sene sonra artıyor. Eğitim konusunda anlaşamadık. Bir sene içerisinde üç okul değiştirip, çocuğu sınıfta bıraktırdı. Bu eğitimde anlaşmazlıktır. Bana sorulmadan kafasına göre hareket ediyor ve bilgi vermiyor, sonrasında öğreniyorum" dedi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.