Dünya kendine gel... Aids/HIV' den 35 milyon pert olmuş; corona ne yahu?

SeyyaH

Süper Moderatör
Takım
Beşiktaş
35 MİLYON Kİşİ YAşAMINI YİTİRDİ

Al?nt?:
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) 2017 verilerine göre dünyada 36,9 milyon HIV infekte kişi olduğunu ve hastalığın tanımlandığı 1981 yılından beri 35 milyon kişinin hayatını bu hastalıktan kaybettiğinin altını çizen Prof. Dr. Dilara İnan, 2017 yılı içerisinde 1,8 milyon kişinin yeni infekte olduğunun tahmin edildiğini belirtti.
Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/2018/saglik...tiyor-2768917/

Ha Türkiye' de kene hastalığı baş göstermişti bir de... Kuş virüsü var diye kanatlı hayvanları katletmişler, kenelere de kanatlı hayvanlara yem olmadıkları için gün doğmuş ve Kırım Kongo virüsüne 463 can vermiştik...

SARS' da MERS' de, deli dana da ve diğer salgınlarda falan... İstatistik toplayıp, tek tek kangi virüs salgınında hem Türkiye hem de dünyada kaç kişi ölmüş diye hepsini yazacaktım ama bir şey anladım ki hem çok uzun olacak hem de zaman alacak... İstatistik yazmaktan vaz geçtim.

Bu corona virüsü fırsattan istifade dünyada global güçlerin bir şeyleri değitirmeyi amaçladıkları bir virüs...

Asla yapay olduğunu falan iddia etmiyorum.

Ama geleceği bilinen bir virüstü ve dünya imparatorları bu virüsü çok yüksek anlamı olan amaçlar için kullanıyor.

İspanyol virüsü dünyada her 30 kişiden birini öldürmüş. 100 milyona yakın ölü var. AİDS/HIV' den 35 milyon kişi ölmüş.

Ha bu COVID 19 / CORONA denen virüs şu anda 70 bin cana doğru gidiyor. Dizginlendiğinde sanırım 110-120 bin can belki kökü kazındığında 200 bin can alacak...

AİDS / HIV 35 milyon can aldığında üst aklın (!) medyası (!) bu denli panik yaratmamıştı.

Bu işte bir başka iş var...

Bu dediklerimi bir yere not edin!

2021' ye kalmadan dünyanın değişik merkezlerinden çok değişik mesajlar almaya başlayacağız.

''Corona öncesi ve corona sonrası'' diye bir sürece sokulacağız.

O mesajları tahmin ediyorum...

Panik yapmayın.

Mesafeli olun, korunmaya dikkat edin ama emin olun çoğunuz ölmeyecek...

Mesela bu forumdan da kimse ölmeyecek.

Ama dünyaya dikkat!

Virüsün geleceğini diğer virüs alarmlarını da veren Dünya Sağlık Örgütü tarafından yıllar önce açıklanmış. Bizim Sağlık Bakanlığı' na da yıllar önce bilgi vermişler.

Dünya değişecek!

Göreceksiniz...

metal işleme