Duran transferinin perde arkası

aFa

Forum Üyesi
Web sitesi
www.ciceksohbet.com
Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek, Jhon Duran transferiyle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Jhon Duran'ın menajeri Jonathan Herrera da transfer süreci hakkında konuştu. Jhon Duran'ın menajeri Jonathan Herrera Fenerbahçe'nin sunduğu projeye inandıklarını söylerken ''Pek çok teklif vardı farklı ülkelerden ama biz burada bize anlatılan projeye inandık. Bu kulübün gerçekten hedeflerinin olduğunu bize gösterdiler. Duran da hedefleri olan ve kazanmak isteyen bir oyuncu. Bu noktada kulüple hedefleri uyuştu. Fenerbahçe, çok büyük bir kulüp. Bize göre Türkiye'nin en büyük kulübü. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacaklar ve Jhon da her zaman en üst seviyede oynamak isteyen bir oyuncu'' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek, Duran'ın transferiyle ilgili ''Benim için ilk andan itibaren pozitif duygulara sahiptim. Olabileceğini düşünüyordum. Fenerbahçe, büyük bir kulüp. Üst düzey bir teknik direktörümüz ve projemiz var. Bu transferin mümkün olabileceğini düşünüyorduk. Biz oraya gittik ve her şeyi yaptık. Ondan sonra da bu transfer gerçekleşti'' dedi.

metal işleme