absent722
Forum Üyesi
- Takım
- HataySpor
Düşük bütçe ile uzun süreli tatil yapmak isteyen vatandaşlar, karavan ile İzmir'in yolunu tuttu. Foça ilçesinde koylar karavanlarla doldu.
Turizmde konaklama fiyatlarının artmasıyla karavan tatiline olan ilgi de artıyor.
Hem Kurban Bayramı tatili hem de yazın uzun tatil yapmak isteyen vatandaşlar, düşük bütçe ile ekonomik tatil için karavan kamplara yönelmeye başladı.
Bayramda karavan yoğunluğunun yaşandığı yerlerden biri de İzmir'in Foça ilçesiydi.
Haziran ayında okulların kapanması ile birlikte Foça'ya gelmeye başlayan tatilciler, Kurban Bayramı tatilinin de etkisi ile yoğunluk oluşturdu.
Tatil için Foça'yı tercih eden vatandaşlardan Kadir Akyol, "Foça, mükemmel bir yer. Yaz kış tatil yapılacak beldelerden bir tanesi. Ben karavan tatilcisiyim, karavanda kalıyorum. Kışın da karavan tatili yapıyorum. Yazları özellikle Foça'yı tercih ediyorum. Bu sene 9 günlük tatil olmasından dolayı yoğunluk çok fazla. İnsanlar ekonomik tatile bakıyorlar. Foça, ekonomik olarak uygun bir yer olduğu için diğer senelere göre daha kabalık olduğunu düşünüyorum." dedi.
Başka bir tatilci Derman Can Güresin ise "Bu sene ekstra bir yoğunluk var. İnsanlar özellikle karavan kamplarını tercih ediyorlar." diye konuştu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.