Galatasaray'da Yedlin devre arası gönderilecek

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Galatasaray'da Yedlin devre arası gönderilecek

İngiltere'ye transferi son anda suya düşen Yedlin, Galatasaray'ın bundan sonraki planlamasında yer almıyor. Tecrübeli sağ bek de, özellikle Boey'in gelişinden sonra süre alamadığı için şikayetçi. Sarı-Kırmızılılar, Yedlin'e istediği takımla görüşerek devre arasında ayrılması için izin verdi.

İngiltere'ye transferi son anda suya düşen Yedlin, Galatasaray 'ın bundan sonraki planlamasında yer almıyor. Tecrübeli sağ bek de, özellikle Boey'in gelişinden sonra süre alamadığı için şikayetçi.

Sarı-Kırmızılılar, Yedlin'e istediği takımla görüşerek devre arasında ayrılması için izin verdi. Yedlin'in İngiltere'de birkaç Premier Lig ve Championship kulübüyle temas halinde olduğu, Galatasaray cephesinin bu operasyondan önemli bir bonservis geliri beklemediği bildirildi.

kaynak: fanatik.com.tr

Cengiz_Han

Özel Üye
Takım
Beşiktaş
Sevgili Linux kardeş Cim Bomlu olmanıza çok sevindim. şiir sever olmanızdan dolayı da sana karşı sevgim daha büyük. Güler yüzlü olmanızdan dolayı da forumda herkes sizi seviyor. Yalnız memleketini merak ettim. Aslen nerelisin yazarsan sevinirim. Selamlar sağlıcakla kal.

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Sevgili Linux kardeş Cim Bomlu olmanıza çok sevindim. şiir sever olmanızdan dolayı da sana karşı sevgim daha büyük. Güler yüzlü olmanızdan dolayı da forumda herkes sizi seviyor. Yalnız memleketini merak ettim. Aslen nerelisin yazarsan sevinirim. Selamlar sağlıcakla kal.

Kıymetli hocam Aslen Ardahan'lıyım. Doğma büyüme İstanbul, lakin memleketine, örf ve adetlerine bağlı biriyim.

Cengiz_Han

Özel Üye
Takım
Beşiktaş
Zaten yaptığın paylaşımlardan hemen anlaşılıyor çok insansever ve vatansever biri olduğunuz. herhalde Ardahanın canlarındansın galiba. Selamlar.

FokuS

Forum Üyesi
Takım
HataySpor
Bilgi için teşekkürler.

metal işleme