Kılıçdaroğlu: YSK'yı sorumluluğa davet ediyorum

absent722

Forum Üyesi
Takım
HataySpor
Kılıçdaroğlu: YSK'yı sorumluluğa davet ediyorum

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ''İtirazlarla olacağı engelleyemezsiniz. Algı yönetimiyle uğraşmayı bırakın. Milletin iradesinden korkmayın. Yüksek Seçim Kurulu'nu (YSK) da sorumluluğa davet ediyorum. Elimizde ıslak imzalı tutanaklar var.'' dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarına ilişkin kısa bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

''İtirazlarla olacağı engelleyemezsiniz. Bu işin bir oldubittiye getirilmesine asla izin vermeyeceğiz. Algı yönetimiyle uğraşmayı bırakın. Bu mesele ciddidir. Bırakın oylar gelsin, sonuç bir an evvel belli olsun. Ülkenin belirsizliğe artık tahammülü yoktur. Milletin iradesinden korkmayın. YSK'yı da sorumluluğa davet ediyorum. Elimizde ıslak imzalı tutanaklar var. Halkın oyalanmasına izin vermeyin. Tekrar ediyorum; bu milletin iradesine bloke koymayın. Sahadaki demokrasi emekçilerimize de sesleniyorum; sandıkları ve seçim kurullarını asla terk etmeyin. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız.''

İl il cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:​

AlwiN

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Haber için teşekkürlerler.

metal işleme - Tiktok video indir - hosting