MSÜ sınavı ne zaman? (ÖSYM 2023 MSÜ sınav tarihi)

fatihmahlioglu

Forum Üyesi
Takım
Beşiktaş
P9SKFoXirUqw4FkjhPzUaQ.jpg
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Milli Savunma Üniversitesi'nin (MSÜ) 2023 yılı sınav tarihleri güncellendi.* ÖSYM, yeni tarihi resmi adresi üzerinden paylaştı. Peki,*MSÜ sınavı ne zaman yapılacak.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ), 2 Nisan 2023 tarihinde uygulanacak.*

Yapılan açıklamada; "6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen depremler nedeniyle ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından 2023 ÖSYM Sınav Takvimi'nde;19 Mart 2023 tarihinde yapılacağı duyurulan 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın (2023-MSÜ) 2 Nisan 2023 tarihinde yapılmasına karar verilmiştir." denildi.

2GaDmqPMYkuxeYHeA-6tMA.jpg
DEPREMDEN ETKİLENEN İLLERDE YAPILMAYACAK ÖSYM yaptığı açıklamayla deprem bölgesinde oturan adayların hangi illerde sınava girecekleri açıklandı. ÖSYM Yönetim Kurulunun kararıyla, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay illerinde 2023-MSÜ sınavı, deprem bölgesi olması nedeniyle yapılmayacak. Sınav merkezi Malatya olan adaylar Elazığ ilinde, Sınav merkezi Adıyaman olan adaylar Şanlıurfa ilinde, Sınav merkezi Hatay ve Hatay-İskenderun olan adaylar Adana ilinde, Sınav merkezi Kahramanmaraş olan adaylar Gaziantep ilinde sınava alınacaklardır. ÖSYM Yönetim Kurulunun kararıyla, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay illerinde 2023-MSÜ sınavı, deprem bölgesi olması nedeniyle yapılmayacak. Sınav merkezi Malatya olan adaylar Elazığ ilinde, Sınav merkezi Adıyaman olan adaylar Şanlıurfa ilinde, Sınav merkezi Hatay ve Hatay-İskenderun olan adaylar Adana ilinde, Sınav merkezi Kahramanmaraş olan adaylar Gaziantep ilinde sınava alınacaklardır.
Devami...

ZamaN

Forum Üyesi
Haber için teşekkürlerler.

metal işleme