Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ara tatildeki yönetici ve öğretmen seminerlerinin bu yıl okullarda yüz yüze yapılacağını duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından pek çok öğretmen pandemi döneminden beri seminer çalışma süreçlerinin online yapıldığını hatırlatarak bu yılki ara tatil için de aynı uygulamanın devam etmesini talep etmişti. Peki, öğretmenlere Kasım semineri ne zaman başlayacak?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kasım ayında yapılacak ara tatilde öğretmenlerin okullarına gitmesine gerek olmayacağını ve seminerlerin online yapılacağını açıkladı. İşte, bu kapsamda son bilgiler...
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kasım ara tatili için geçerli olmak üzere seminer döneminin online yapılacağını açıkladı. Yusuf Tekin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, sadece kasım ayındaki ara tatil için geçerli olacak şekilde yapılacak yüz yüze programların online olmasına karar verildiğini duyurdu.Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklaması şu şekilde
MEB yönetici ve öğretmen seminerleri bu ara tatilde 13-17 Kasım tarihlerinde online olarak tamamlanacak.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.