Polisten kaçtığı iddia edilen sürücünün çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

absent722

Forum Üyesi
Takım
HataySpor
Polisten kaçtığı iddia edilen sürücünün çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

İstanbul'da Kadıköy Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsü, yolun karşısına geçmek isteyen bisikletliye çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün yaşamını yitirdi. Sürücü gözaltına alındı. Sürücünün olay yerinden kaçtığını belirten Güzelgün'ün arkadaşları teslim olan kişinin başka birisi olduğunu iddia etti.

DbOEt08E60as_lvo5TVTuA.jpg

Kaza, saat 05.30 sıralarında Bostancı sahil yolu Çetin Emeç Bulvarı Maltepe istikametinden meydana geldi.
H2BoxetIxEGcWe0MP1sWYg.jpg

Polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bisikletli Doğanay Güzelgün’e (51) çarptı.
XYcSBK_4GUqv5YgntyR7eg.jpg

Çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan bisiklet sürücüsü ağır yaralandı.
LixP_Av0U0aKvwd-4bJC0Q.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
F1Xqu_PIoEKNy4iKGxZXaQ.jpg

Ağır yaralanan 51 yaşındaki Güzelgün kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.
nlQUNrXaaEq3r87zOGrliw.jpg

Bisiklet sürücüsüne çarparak ölümün sebep olan sürücünün kaza sonrasında kaçtığı yerine ise başka birinin getirildiği iddia edildi. Güzelgün'ün bulunduğu bisikletli grubun içinde yer alan Ahmet Erkinsert, "Her sabah 05.30'da bisiklet sürüşü için toplanıyoruz. Yine bu sabah sürüş için toplandığımızda 05.30 saatlerinde acı bir ses duyduk, arkamı döndüğümde maalesef arkadaşımızı havada gördüm. Sonrasında vuran kişi doğrudan kaçtı, kaçarken araçtan indiğinde kendisini gördüm ve peşinden koştum. Ancak belli bir yere kadar kovaladım. Marmaray'a doğru devam ederken alt geçitten geçtikten sonra kendisini kaybettim. Kendisi aynı zamanda çevirmelerden kaçmış. Ben sürücüyü gördüm, karakola gelen kişi o değil. Bu şekilde ifademi de verdik polis arkadaşlara." diye konuştu.
kxeoRT7mUEGQIRe4eqGOwA.jpg

Bisikletli Tufan Sağanak da kazayla ilgili olarak otomobilde uyuşturucu madde olduğu iddia edilen madde görüldüğünü öne sürerek "Bir arkadaşımız onu kovalamaya çalıştı ama yakalayamadı. Sonradan başka bir kişi kazayı kendisinin yaptığını söyleyerek geldi. Polise teslim oldu. Gözaltındaki kişinin çarpan kişi olmadığını düşünüyoruz. Bunu polis belirleyecek ama yüksek ihtimalle onun yerine başkası geldi. Otomobilde uyuşturucu olduğuna dair görüntüler var.'' dedi.
QsExN3uxLkG1wXHAgZ_LoA.jpg

Öte yandan kazadan saniyeler önce bisikletli grubun yol kenarında durduğu sırada, otomobilin hızla grubun yanından geçmesi bir bisikletlinin kask kamerasına yansıdı.
O0dWJJr8VkWvEVE9mzpFzA.jpg

Görüntülerde, yaklaşık 10 bisikletlinin yol kenarında durduğu sırada, otomobilin hızla yanlarından geçtiği görülüyor. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Berat

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Haber için teşekkürlerler.

metal işleme - Tiktok video indir - hosting