SeyyaH
Süper Moderatör
- Bay
- Takım
- Beşiktaş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Akpnin 8 sene aradan sonra apo katilinin görüş yasağını kaldırmasına hdpden destek devam ediyor.
hdp eş genel başkanı sezai temelli adalet bakanı abdulhamit gül'e seslenerek "Önemli bir adım attınız bunu tamamlama zamanı gelmiştir. Bu açlık grevi ve ölüm oruçlarının sonlanması için gerekli düzenlemeyi yapın, üzerinize düşeni yapın" demiş.
Yorum yapayım mı?
Yok yapmayım, yorumu koca bir mahalli seçim boyunca işlerine gelmeyen herkesi terörle suçlayan, hdppppp işbirlikçisiiii vs.vs. diye suçlayanlar yapsın!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Ben okurken, yazarken utanıyorum, yerin dibine gidiyorum!
Bu sebeple burada tekrar etmeyeceğim yediği haltı!
Haber görselinde yazıyor zaten.
Bunlar insan olamaz, bunlar hayvan da olamaz!
Haber sitesinin dediği gibi İDAM GELMELİ ve BÖYLELERİNE HAYAT HAKKI TANINMAMALI!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
İstanbul 15 temmuz köprüsünde dehşet, bir vatandaş önce arabasını yakmış, sonra da köprüden atlayarak intihar etmiş.
Yorumsuz!
Giriş yap veya üye ol.
A.Latif şener "Türkiye esat ile barıştı" diyor, "suriye heyeti ile mit müsteşarı hakan fidan biri tahranda birisi suriye sınır kapasında olmak üzere 2 görüşme yaptı" diyor ve "hayırlı olsun" diyor.
Katil esat (ki bence katil esattır) bi bakmışsınız yeniden kardeşimmmm esat olabilir!!!
Giriş yap veya üye ol.
Habertürk TV, CHP'nin ve AK Parti'nin İBB Başkan adaylarını canlı yayına projelerini anlatmaya ve tartışmaya çağırmış.
1- Binali yıldırım gelmez,
2- İKİ KİşİNİN katılacağı bir program sakat olur, adaletsiz olur....Neden 2 kişi?
3- Binali yıldırım, ekrem imamoğlu ve saadet partisi adayı necdet gökçınar hep birlikte davet edilmeli, herkes projelerini anlatmalı, millet de buna göre karar vermeli.
BAZI ADAYLARI YOK SAYMAK adaletsizliktir, vicdansızlıktır!
Giriş yap veya üye ol.
İtalyan inşaat şirketi Astaldi, İstanbul'daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki payının satışı için görüşmelere yeniden başlandığını açıklamış.
İstanbuldaki köprüde italyan şirketinin payı varmış!!
Yerli otomobil, yerli uçak vs. yapacağız derken bi baktık ki meğerse köprü bile tam yerli değilmiş!!!!
GÜNÜN SÖZÜ:
Süleyman soylu aponun avukatlarıyla görüş yasağının kaldırılmasıyla ilgili "31 mart seçimlerinden önce gündeme geldi, DEVLET şİMDİ UYGUN GÖRDÜ" diyor!
Yorumsuz!
Erdoğanın "karnını doyuyorsunuz, yine oy vermiyor" sözü eleştirilmeye devam ediyor.
İftarlar siyasi şova dönüştü diyor haber ve "İFTAR BEDELİ İFTARI VEREN şAHSIN KENDİ HESABINDAN KARşILANMALIDIR" diyor.
Son cümleye müthiş katılıyorum.
Kesinlikle böyle olmalı.
Kim iftar verecekse buyursun kendi kesesinden versin!
Kimse devletin kesesinden, yani vatandaşın kesesinden ağalık yapmasın!
Facebook adresim:
Giriş yap veya üye ol.
Twetter adresim:
Giriş yap veya üye ol.
NOT: Takipcilerimin bilgisine.
Forumların tadı kalmadı,
Kimi kapandı, kimi kapanmak üzere, açık olanlarda da rağbet yok, insanlar genelde sosyal medyaya giriyor.
Bu sebeple REDYELLOW’UN KERVANI 2.500 e ulaştığında sonlanacaktır. Allah can sağlığı verirse Twetter ve facebookta paylaşımlara devam inşallah.