Redyellow'un Kervan'ı 2482 (22.05.2019) Terbiye Edilmemiş AYGIR!!!!

SeyyaH

Süper Moderatör
Takım
Beşiktaş

D7Ni6WAX4AAfJaF.jpg

Veeeeeee apo bu aralar pek revaçta!!!
8 sene sonra ilk kez gemlikten imralıya hareket edilmiş.

İmralı'ya bir iki, İmralı'ya bir iki....
AKP çalışıyor!!!

Geçen günki görüşmeden sonra apo adeta bir parti lideri gibi bildiri yayınlamıştı.
Bakalım bunda ne olacak?
AKP ÇALIşIYOR!!!!!!

Temel karamollaoğlu abdyi ve trumpu eleştiriyor ve "Afedersiniz amerikanın başında terbiye edilmemiş aygır gibi biri var" diyor!
Aman ha başkan ne yaptın sen?
ABD'nin Türkiyedeki STRATEJİK MÜTTEFİKLERİ kızmasın sonra???

Yalnız bu arada Temel başkanın ağzına sağlık, yüreğim soğudu, bunu da söylemeden edemeyeceğim!

Ankara büyükşehir belediyesi zorla istifa ettirilen melih gökçek hakkında belediye parasını arkadaşlarına aktardığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuş.

şu ortamda mahkemeden bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Binali yıldırım.
Akp adayı.
Ne adayı; BELEDİYE BAşKAN ADAYI!

Ama önceki gün Erdoğanın daha bir kaç gün önce "eyt yok, sistemimize çökertir" demesine rağmen "EYTYİ BEN ÇÖZECEÐİM; YARIM BIRAKMAM" demişti :)

Dün de "AF ÇALIşMASI VAR" demiş!
Kim diyor; BELEDİYE BAşKAN ADAYI!!!!

23 haziranda belediye başkanı seçimi mi var, yoksa adalet bakanı, çalışma bakını seçimi mi?
:)

Mansur Yavaş, uygun yerlerde taksicilere özel cep yerleri yapabileceklerini söyledi, "Taksimetresi ve navigasyonu olan, görüntülü reklam alabileceğiniz kameralı bir sistemi ücretsiz vereceğiz" demiş.

Kusura bakmasın mansur yavaş bu saçmalıktır!
Niye belediye veriyor kardeşim, belediye demek senin benim vergim demek, benim kesem demek.
Taksicinin altındaki plaka 500 BİN, 700 BİN lira!
Taksici ESNAF demektir.
Belediye her esnafın ihtiyacını ücretsiz karşılıyor mu ki taksiciye bunu yapıyorsunuz.
Bana ne kardeşim yüzlerce milyarlık plakası olan adamın ne kullanacağından?
Buna şiddetle karşıyım.

D7NjurNXoAATItv.jpg

D7NkIvSXkAYlNi3.jpg

D7Nj7eAWsAEtjvc.jpg

Ve nihayet ysknın istanbul seçimlerinin iptali ile ilgili gerekçeli kararı açıklandı.

En sondaki haber sitesi gerekçeli kararı iki özet halinde sıralamış.

Karara ret oyu veren 4 kişinin, özellikle de ysk başkanının ret gerekçeleri çok daha net ve makul görünüyor.

Ekonomi ile ilgili bir haber...
RİSKLERDEN bahsediliyor.
Yorumsuz aktarıyorum.

D7Nmd1DXoAE0WXs.jpg

D7Ny6goWkAAtT3j.jpg

AKP adayı "Saadet partili KARDEşLERİMİN bana oy vereceğine inanıyorum" demiş.

İyi de sayın binali bey; saadet partililer yukarıdaki sözleri söyleyen, bu zihniyette olan sizlere nasıl oy versin?

31 mart seçimi boyuna saadet partililere zillet, terör, pkk vs. suçlaması yapmadınız mı?

Paçaları tutuşunca Saadet partililer "kardeşiniz" oldu öyle mi!!!!

Saadet Partisi'nin kendi adayı var binalibey, Saadet Partililerin oyu Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar'a!!!

"Hükümetin, S400'ler ile ilgili tavrını doğru buluyorum. Eğer bize bugüne kadar dost kabul ettiğimiz ülkelerden bir saldırı meydana geldiği takdirde kendimizi koruyacaksak, böyle bir yeni sisteme ihtiyaç var." diyor Temel Karamollaoğlu.

Saadet hükümeti hep eleştiriyor, niye hiç destek vermiyor vs. diyenlere gelsin!

D7NjlbmXoAEoBJP.jpg

Amerikan uşağı Suudi yönetimi kudurdu!!!
Barış isteyen 3 din alimi hakkında idam karar vermiş zalimler!
Kahrolsun bütün zalimler...
Kahrolsun Amerikan uşakları!!!

D7Lb52vWsAAm-Ix.jpg:large

"AFEDERSİNİZ AMERİKANIN BAşINDA TERBİYE EDİLMEMİş AYGIR GİBİ BİRİ VAR"
Temel Karamolloğlu.

Hay Ağzına sağlık.

Facebook adresim:

Twetter adresim:

NOT: Takipcilerimin bilgisine.

Forumların tadı kalmadı,

Kimi kapandı, kimi kapanmak üzere, açık olanlarda da rağbet yok, insanlar genelde sosyal medyaya giriyor.

Bu sebeple REDYELLOW’UN KERVANI 2.500 e ulaştığında sonlanacaktır. Allah can sağlığı verirse Twetter ve facebookta paylaşımlara devam inşallah.

metal işleme - Tiktok video indir - hosting