Redyellow'un Kervan'ı 2485 (25.05.2019) AKP Güzel Bindirir!!!!

SeyyaH

Süper Moderatör
Takım
Beşiktaş

İstanbul büyük şehir belediyesi sendika ile yeni anlaşma yapmış, SÖZLEşME İMZALAMIş!

1- Haber sitesinin dediği gibi DİÐER MEMURLARIN SUÇU NE???

İstanbul belediyesindeki memurlar bunu alabiliyorsa TÜM MEMURLAR, EMEKLİLERE de aynısı yapılması gerekmez mi?

2- NİYE şİMDİ?
Belediye seçimi var, yeni yönetim kim olacak belli değil, yangından mal kaçırır gibi sözleşme yapmanın ne gereği vardı, yeni yönetim yapsa daha iyi olmaz mıydı????

Haberi okuyup MAHKEME KARARINI GÖRÜNCE kusasım geldi!

Allah aşkına bu nasıl hukuk, bu nasıl yargı oldu bu ülkede yahu?????

Hakkari'nin Derecik ilçesinin karşısında Irak'ın kuzeyindeki üs bölgesinde, PKK'lı teröristler, iş makineleriyle yol yapım çalışmasında bulunan işçilere havanlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda, bölgede görevli bir asker şehit olmış.

şehidimize rahmet olsun, mekanı cennet olsun.

Askerimize, polisimize, vatanımıza, dinimize uzanan hain eller kökünden kurusun inşaallah.

D7ZW8zwXYAAO5UU.jpg

31 Mart seçimleri öncesi suda yüzde 15 İNDİRİM YAPAN AKPli samsun belediyesi seçimlerden sonra SUDA YÜZDE 25 BİNDİRİM, sayaç okuma bedeline de yüzde 150 BİNDİRİM yapmış!

Güzel BİNDİRMİşLER!
AKP ÇALIşIYOR!
AKP GÜZEL BİNDİRİR!
YARASIN!!!!!

Binali Yıldırım 23 Haziran seçimleri için oluşturulan sandık kurullarında yine kamu görevlisi olmayanların görevlendirdiği yönünde çıkan iddialara cevap vermiş ve "İtiraz etsinler değiştirsinler. Bunu değiştirecek zaman var. İstanbul'da ihtiyacın 7 katı kamu görevlisi var" demiş.

Bu iş iyice çocuk oyuncağına dönmüş durumda!

Yav arkadaş kamu görevlisi olmayan sandıkta yer aldı diye seçim iptal edildi, yine aynı şey yapılıyormuş ama adayın birisi BU YANLIşTIR, MADEM KAMU GÖREVLİSİ GÖREV ALDI DİYE SEÇİM İPTAL OLUYORSA TEKRAR NİYE AYNI şEY YAPILIYOR?? vs. diye YSK’yı eleştireceği yerde İTİRAZ ETSİNLER diyor!!!

Sanki yasalar, kanunlar sadece başkaları için geçerli!
pes hakikaten pes!

Erdoğanın başdanışmanına danışman atanmış!

Olsun, canları sağolsun, yarın bir gün başdanışmanın danışmanının danışmanına danışman da atayabilirler!

Biz alışığız böyle şeylere millet olarak!

D7X93etXkAI4a1A.jpg

AB yolunu açabilmek için yargıda reforma hazırlanıyorlarmış, bakalım ne tavizler verecekler???

Bu arada, Avrupa Birliği haçlı ittifakı değil miydi yahu????

D7X9Y-aXYAAb_9s.jpg

İstanbul'daki bazı müzelerden (Bunlar arasında TOPKAPI SARAYI da varmış) bazı tarihi eserler çamlıca camiinin oraya taşınacakmış!

KUTSAL EMANETLER olarak bilinen eserler de taşınacaklar arasındaymış.

Bir çok tarihci vs. bunun çok yanlış olduğunu söylüyor.

AKP inşaallah burnunun dikine giderek böyle bir yanlış yaparak bu eserlere zarar vermez.

D7X9OXVXkAocAJw.jpg

Meclise İş KAZALARI ARAşTIRILSIN vs. diye önerge verilmiş.

AKP ve mhpli vekiller "İnşaattan düşen adamı incelemek bizim işimiz mi?" diyerek cevap vermişler!

Yorumsuz!

D7X8uafW4AAnuqY.jpg

Bizzat adalet bakanı diyor ki HEDEFİMİZ GÜVEN VEREN ADALET!

Yaniii; şU AN AKP TÜRKİYESİNDE GÜVEREN VEREN ADALET YOKTUR diyor!

Ben böyle anladım, ya siz????

D7X8L5hXsAUS7UP.jpg

İstanbul belediyesi ve yine sayıştay raporu.
Bu aralar bu sayıştay baya yaramaz işler yapıyor!!!
Cısssssssss!

D7X7NCLW0AArvJH.jpg

Akp genel başkanı SANDIÐI HIRSIZLARA BIRAKMAYACAÐIZ diyor.

Nerede diyor; CAMİ AÇILIşINDA!

Yanı başında diyanet işleri başkanı ve bu konuşmayı yapıyor CAMİ AÇILIşINDA!

CAMİDE SİYASET!
CAMİDE PARTİZANLIK!
Ne derseniz deyin var!

Peki doğru mu bu yapılan?
BENCE HAYIR!
Kışlaya, okula ve camiye siyaseti sokmamak gerekmez miydi????

"O DA AÇ KALSIN DİYEMEYİZ"

Partisinin İzmir'de düzenlediği programda konuşan Karamollaoğlu, "Ne yapalım o da aç kalsın" diyerek, kimseyi kenara itemeyeceklerini söyledi.

"BAZI KİşİLER SURİYELİ GÖÇMENLERDEN RAHATSIZ..."
Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: "Sadece memleketimizde değil, İslam alemine baktığımızda çok daha korkunç hadiseler yaşanıyor. İşte Suriye... Bazı kişiler Suriyeli göçmenlerden rahatsız. Biz karnımızı doyuramıyoruz ama başkasının açlığını da 'Ne yapalım o da aç kalsın' diye bir kenara itemeyiz. Biz farklıyız, farklılığımızı da göstermek zorundayız. Türkiye'ye sığınanlar belki hayat yönünden emniyette oluyorlar ama geri kalanlar açlık, susuzluk, öldürülme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Büyük kısmı yakın akrabalarını kaybetmiş yüz binlerce insan var."

Haber aynen böyle.

Ve ben de aynen katılıyorum.

Suriyeli insanlara tepki gösterenler yanlış yapıyor, bu insanlar silah zoruyla girmediler bu ülkeye, devletimiz, hükümetimiz aldı, onlarda hiç bir suç yok.

İnsani ve İSLAMİ olarak darda kalan, zorda kalan insanlara yardım etmeliyiz.

ANCAK; Burda bir püf noktası var, bence ülke içerisine alınmamalı idiler, sınırda tampon bölge oluşturulmalı, orada yardım yapılmalıydı.

AKP bu konuda yanlış yaptı.

AKP'li Eski cumhurbaşkanı Abdullah gül ysk istanbul kararı için "367 NEYSE YSK KARAR ODUR" demişti.
Ekrem imamoğlu abdullah gülü aradım, teşekkür ettim demiş.

Facebook adresim:

Twetter adresim:

NOT: Takipcilerimin bilgisine.

Forumların tadı kalmadı,

Kimi kapandı, kimi kapanmak üzere, açık olanlarda da rağbet yok, insanlar genelde sosyal medyaya giriyor.

Bu sebeple REDYELLOW’UN KERVANI 2.500 e ulaştığında sonlanacaktır. Allah can sağlığı verirse Twetter ve facebookta paylaşımlara devam inşallah.

metal işleme