Redyellow'un Kervan'ı 2500 (14.06.2019) AKP Yalanları 1-2 ve HOşÇAKALIN!!!

SeyyaH

Süper Moderatör
Takım
Beşiktaş

maxresdefault.jpg

Bugün, yıllar önce “REDYELLOW’UN GÖZÜYLE” başlığıyla başladığımız ve sonradan “REDYELLOW’UN KERVANI” olarak devam ettiğimiz günlüğümüzün 2.500. sayısı.

Ve daha önce “Forumların tadı kalmadı, Kimi kapandı, kimi kapanmak üzere, açık olanlarda da rağbet yok, insanlar genelde sosyal medyaya giriyor. Bu sebeple REDYELLOW’UN KERVANI 2.500 e ulaştığında sonlanacaktır.” demiştim.

Bugün kervanımızın son günü.

Bundan sonra çok çok önemli bir hadise vs. olduğu zaman nadiren bazen kervanı yürüteceğim inşallah.

Forumlardaki haberlere yorum yapmaya, sosyal medyada haber paylaşımlarına devam edeceğim inşaallah, tamamen kurtulamadınız:)

Bir çok kişi ile sanaldan da olsa tanıştık, hatta yüz yüze görüştüğümüz oldu.

Sohbetler ettik, tartıştık, atıştık, bazen bu atışmalarımız sert oldu
vs.vs.

Her türlü fikir ve düşünce tartışmasına eyvallah.

Fikir ve düşünce tartışması yaptığımız, sert tartışmalar yaptığımız, atıştığımız, destek veren, vermeyen, her görüşte arkadaşa, herkese hakkım helal olsun, siz de hakkınız helal ediniz.

SADECE:
Sırf aynı siyasi fikir ve düşünce değil diye insanların ailelerine, kutsallarına, değerlerine küfür eden ahlaksız, küfürbaz şerrefsizlere hakkım helal değil.

Hepiniz Allaha emanet olun.

Eski akp genel başkanı, eski akpli başbakan ahmet davutoğlu akpnin yenikapıda teravih namazı olayını YANLIş BULDUÐUNU söylemiş!

Vay fetöcüüüü vayyyy!
Vay dış güçlerin piyonu vayyy!!

Diyebilir AKtröller!
Çünkü AKtröllere göre akpnin işine gelmeyen her doğruyu söyleyen haindir vs.vs!

Türkiyedeki futbol karşılaşmalarını yayın hakkını elinde tutan katarlı being spor DOLAR KURUNU 3.80 TL'DEN SABİTLEYELİM talebinde bulunuyormuş.

Vay uyanıklar vay,
O fiyattan varsa biz de alalım :)

AKPli bakan hulusi akar chpyi ziyaret etmiş!
Duydunuz mu tröller?
Cehapeeeeeyi ziyaret ediyor akpli bakan!
Bi şey demeyecek misiniz?
Hani saadet ziyaret edince, saadet chp ile görüşünce kuduruyorsunuz ya, ondan şettiydim!!!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Türkiyenin suriyelelir için 37 MİLYAR DOLAR harcadığını söylemiş.

Her zaman diyorum:
Türkiye olarak, İNSAN olarak, İSLAMİ bir davranış olarak darda kalan, zorla kalan insanlara yardım etmeliyiz.
ANCAK:
Bunu bu insanları yurt içine alarak yapmamalıydık!
Tam 37 MİLYAR DOLAR!
Dile kolay.

Bu 37 MİLYAR DOLAR ile sınırın suriye tarafından geniş bir bölüm ayırıp bu insanları orada konaklatsaydık, orada yardım etseydik bugünki durumdan daha iyi olmaz mıydı????

AKP yardım yapmakta doğru yaptı, fakat YURT İÇİNE ALMAKLA, şEHİRLERE BU İNSANLARI DOLDURMAKLA ÇOK BÜYÜK YANLIş YAPTI ve YAPMAYA DA DEVAM EDİYOR!

Tam ibretlik bir haber.
Motorsikletten düşüyor, ambulans çağırıyorlar, gelen ambulansa bi şeyim yok diyor.
BİR HAFTA SONRA BEYİN KANAMASINDAN ÖLÜYOR!
Her hangi bir kaza vs. den sonra genelde Bİ şEYİM YOK deriz ya, aman ha, aman dikkat!
En güzeli böyle durumlarda mutlaka bir sağlık kontrolünden geçmek.

Ahmet davutoğlunun YANLIşTI dediği akpnin yenikapıdaki teravihisinden bir görüntü.

SADECE 3 KİşİYE ÖZEL VİP SECCADE uygulaması eleştirilmiş BİR VATANDAş tarafından.
Yorumsuz!!!!

Fatih portakal orduda imamoğlunun valiye hakaret ettiğini duyduğu görüntüler olduğunu söylemişti ama rtük kuralları gereği bunu yayınlayamadığını söylemişti.

Bir başka gazeteci ismail saymaz görüntü varsa yayınla, yoksa kabataş yalancısı durumuna düşürsin diye uyarmış portakalı.

Saymaz haklı.

Varsa yayınla.

Tvde rütük yasası var ama nette yok, twetter hesabından rahatlıkla yayınlayabilir portakal.

D8_WYNMWsAAOTa4.jpg

"ABD’ye verilecek en güzel cevap şudur:
Pılınızı pırtınızı toplayarak İncirlik Üssü’nü bir an evvel terk ediniz.."

Amerika iki de bir açıklama yapıyor, Türkiyeye efeleniyor ya, biz de gereken cevabı vereceğiz diyoruz ya.
Saadet partisi antalya il başkanı ramazan düzen amerikaya bu cevap verilmeli diyor.
Yüzde yüz katılıyorum.

D8_SbRFWwAALsCI.jpg

D8_SorPWkAAkRS3.jpg

Günün ekonomi haberlerinden.
YORUMSUZ!

D8_R7qmWkAANNcS.jpg

Saadet Partisi S-400 konusunda hükümete destek veriyor.

Erdoğan da "S-400'leri aldık, gelecek ay Türkiye'de" diyor.
Bu kadar net konuşuyor yani.
Ama bazı dedikodulara göre de akp bu konuda geri adım atacak deniyor.
Gelecek aya az kaldı, bekleyelim...

GÜNÜN ÇİZGİSİ:

D8_LKJcWwAIsBrw.jpg

YALAN RÜZGARI

Uyudu, yalan, yalan yalan, yalan!
Uyandı, yalan, yalan, yalan, yalan!
Uyudu, yalan, yalan, yalan!
Uyandı, yalan, yalan, yalan!
Uyudu, yalan, yalan!
Uyandı, yalan, yalan!
Uyudu, yalan!
Uyandı ya lan!..

(Ekrem şama'dan)

cad320540eb482f05414cf4115b19f94_640x640.jpg

HAYIRLI CUMALAR...
Dua ile

AKP YALANLARI 1:

D9AKlbwX4AAiCky.jpg

AKP YALANLARI 2:

D9AKqa4U0AU9ZCt.jpg

Saadet lideri temel karamollaoğlunun isminin karşısına TERÖR ifadesi eklenerek İSTEDİÐİ AN pasaportunun verilmemesi olayı ile ilgili gerçekler.

Yani akp yalanları!

Facebook adresim:
https://www.facebook.com/abdullah.birisi.75685

Twetter adresim:
https://twitter.com/redyellow2006

NOT: Takipcilerimin bilgisine.

Allah can sağlığı verirse Twetter ve facebookta paylaşımlara devam
inşallah.

maxresdefault.jpg

Tekrar hoşçakalın…

metal işleme