Saran'dan transfer açıklaması!

aFa

Forum Üyesi
Web sitesi
www.ciceksohbet.com
Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan Sadettin Saran açıklamalar yaptı. İşte Sadettin Saran'ın sözleri; Mazbatamızı alalı bir ay oldu. Görev dağılımı yaptık ve öncelikli alanları belirledik. Kulübün mevcut durumunu analiz etmeye başladık. Her konuda detaylı bir şekilde ele alıyoruz. Her departmanla ayrı ayrı bir araya geliyoruz ve projeleri değerlendiriyoruz. Hangi alanlarda iyileştirme yapılması gerektiğini somut bir şekilde tespit ediyoruz. Taraftara teşekkür Yine seçim sürecinde sözünü verdiğimiz bir diğer adımı daha attık. Stadımızdaki kombineler için, bu sezon sınırlı sayıda kombineyi satışa çıkardık ve çok kısa sürede tükendi. Gösterdikleri ilgi için tüm taraftarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Eksikleri görüyoruz Fenerbahçe'nin yeniden zirveye çıkması, doğru planlama, istikrarlı yönetim ve güçlü takım ruhuyla olacaktır. Göreve geldiğimizden bu yana, teknik ekip ile sürekli temas halindeyiz. Düzenli toplantılar yapıyoruz. Bu görüşmelerde açıkça gördük ki takımın güçlü bir kadrosu var ama bazı eksik alanların hızla güçlendirilmesi gerekiyor. Takımımıza ve hocamıza sahip çıkmak bu dönemde hepimizin sorumluluğudur. Eleştirileri duyuyoruz. Biz de takımın eksiklerini görüyoruz, hiç şüpheniz olmasın. Taraftarımızdan ricam; en iyi hoca, bizim hocamız, en iyi oyuncu bizim oyuncumuz prensibini hep birlikte benimseyelim. Doğru hamleler yapacağız Takımımızın güçlü bir kadrosu var ancak eksik alanların güçlendirilmesi gerekiyor. Lige verilecek arada takımımıza doğru ve nokta atışı hamleler yapacağız. Teknik direktörümüz ile ilgili kimin adı geçerse geçsin en iyi hoca o olacak. Bugün de aynı şeyi söylüyorum, takımımıza ve hocamıza sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Takımımızın eksiklerini görüyoruz şüpheniz olmasın. Taraftarlarımıza sesleniyorum, ‘En iyi hoca bizim hocamız, en iyi takım bizim takımımız’ anlayışını benimseyelim.

metal işleme