Tedesco'dan transfer sözleri

aFa

Forum Üyesi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Domenico Tedesco'nun maç sonu sözleri; ''Zor rakiplere karşı oynadık, Bu süreçte gerek saha içinde gerekse saha dışında zor zamanlar da yaşadık. Bugün 9 tane ilk 11 oyuncusu diyeceğimiz isim yoktu. Beşiktaş'a baktığımızda orada da El Bilal Toure yoktu, o da çok önemli bir isim. Oğuz Aydın, Szymanski antrenmanlarda çok iyi iş çıkarıyor. Hangi maçta oyuna soktuysak iyi iş yaptılar. Bugün ilk yarıda hem pozisyon alma hem de önde baskı anlamında iyi işler yaptık. Sadece kale vuruşu organizasyonunda sıkıntı yaşadık. Buldukları ilk gol de bunun devamında geldi. Ayrıca Tarık da önemli kurtarışlar yaptı. Tabii ki bu sonuç canımızı yakıyor ve üzücü. Kaybetmeyi hak etmemiştik. Sezonun ilk yarısı bizim için pozitifti. Şimdi biraz nefes alıp çalışmalara başlayacağız. Ocak ayı içinde Alvarez ve Semedo takıma dönecek. Archie Brown'ın biraz daha zamana ihtiyacı var.'' ''Takım da bu haberleri okuyor. Orta saha ya da savunma oyuncuları bu haberleri okuyunca mutlu olmazlar. Ancak günün sonunda bunu kabul etmeleri gerekiyor. Dedikodular var ve takımı geliştirmek istediğimiz doğru. Benim için ocak transfer dönemi karmaşıktır. Hangi oyuncuların uygun olacağını bilemezsiniz. Benim kafamda fikirler var ve bu fikirleri yönetim kuruluyla, başkanımızla konuşuyoruz. Ben zaten 'Şu oyuncuyu istiyorum.' diye belirtmem, kafamdaki profili belirtirim. Benim için ocak transfer dönemi daha çok reaksiyon göstermeniz gereken bir dönemdir, yaz transfer dönemi ise daha aktif bir dönemdir.''

metal işleme - Tiktok video indir - hosting