Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuruları geride kaldı. Şimdi ise yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçların ilan edilmesi bekleniyor. Öte yandan bir diğer beklenen burs ise Vakıflar Genel Müdürlüğü yani VGM 2023 bursu başvuruları. Peki, VGM üniversite burs başvuruları ne zaman?
Vakıflar Genel Müdürlüğü 2023-2024 eğitim yılı burs başvuru tarihlerini paylaştı. Ortaöğrenim öğrencilerine verilecek burslar için başvurular
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
üzerinden elektronik ortamda alındı ve sona erdi. Şimdi ise gözler üniversite öğrencilerinin burs başvurularında. İşte, 2023 VGM yükseköğrenim bursu hakkında son bilgiler...
Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce verilen yükseköğrenim burs başvurularıyla ilgili ayrıntılar belli oldu. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2023-2024 eğitim/öğretim yılına dair eğitim yardımı için başvuru tarihleri belirlendi.
Üniversite öğrencileri için verilecek eğitim yardımı başvuruları 20-31 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacak. Başvurular, Vakıflar Genel Müdürlüğünün resmi websitesi "
Giriş yap veya üye ol.
" adresi üzerinden alınacak.
Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları sonuçlar açıklandıktan hesap açım işlemlerinin tamamlanmasının ardından mümkün olan en kısa sürede ödenir. İlk burs ödemesi Ekim ayından, ödeme yapılan aya kadar geriye dönük olarak yapılır.
Giriş yap veya üye ol.