SeyyaH
Süper Moderatör
- Bay
- Takım
- Beşiktaş
Sovyetler, Doğu Bloku falan çökmüş, yerine ABD öncülüğünde ''Yeni Dünya Düzeni'' diye tek kutuplu; yani ABD' nin belirlediği bir dünya düzeni kuruluyordu güya...
Üçün biri (!) diye bir terim vardır. ABD onu aldı! Hem de çok iyi alıverdi...
Yani hiç bir ülke dünyaya egemen olacağım diye on yıllarca ortaya yüz koyup geriye elli alarak egemenlik safsatasına devam edemezdi.
Eski KGB şefi Putin boşuna bu ticaret patronu Trump' a destek vermemiş...
Amerika' nın yani Reagan, Bush baba/oğul ekolünün tutmadığını Pantagon bile gördü.
Amerika artık egemenlik adına yıllardır poker masasına koyduğu 100 papelden 50' sini kaybetmekten bıktı. İkinici Cihan Harbi' nden bu yana eminim dünya egemenliği için yüzlerce trilyon dolar sarf ettiler... Ama ''göt/ürüsü her zaman getirisinden çok fazla oldu.
Amerika, kendi kıta alanına çekilme sürecine girmiştir. Rusya, Çin ve Avrupa gibi rakipleriyle dünya egemenliği yarışını kaybettiğini anladı.
Ha devreye hemen COVİD 19' u sokmalıyım...
Virüs bir vesile...
...
Yeni bir dünya düzenine geçiyoruz...
Her dev güç artık kendi kıtasında egemenlik taslayacak...
Yeni Dünya Düzeni volym 2 ya da versiyon 2.
Ben dünyanın yeniden ama savaşsız bir paylaışım sürecine girdiğini ve bunun da kansız olacağını düşünüyorum.
Devler hadlerini bildi...
Ha evlerine değil...
Kıtalarına dönüyorlar.
Dünya bir yumuşama sürecine girecek.
...
Ha amma da attım mı?
Peki siz ne kadar atmadınız?
...
BUYRUN LÜTFEN...
Üçün biri (!) diye bir terim vardır. ABD onu aldı! Hem de çok iyi alıverdi...
Yani hiç bir ülke dünyaya egemen olacağım diye on yıllarca ortaya yüz koyup geriye elli alarak egemenlik safsatasına devam edemezdi.
Eski KGB şefi Putin boşuna bu ticaret patronu Trump' a destek vermemiş...
Amerika' nın yani Reagan, Bush baba/oğul ekolünün tutmadığını Pantagon bile gördü.
Amerika artık egemenlik adına yıllardır poker masasına koyduğu 100 papelden 50' sini kaybetmekten bıktı. İkinici Cihan Harbi' nden bu yana eminim dünya egemenliği için yüzlerce trilyon dolar sarf ettiler... Ama ''göt/ürüsü her zaman getirisinden çok fazla oldu.
Amerika, kendi kıta alanına çekilme sürecine girmiştir. Rusya, Çin ve Avrupa gibi rakipleriyle dünya egemenliği yarışını kaybettiğini anladı.
Ha devreye hemen COVİD 19' u sokmalıyım...
Virüs bir vesile...
...
Yeni bir dünya düzenine geçiyoruz...
Her dev güç artık kendi kıtasında egemenlik taslayacak...
Yeni Dünya Düzeni volym 2 ya da versiyon 2.
Ben dünyanın yeniden ama savaşsız bir paylaışım sürecine girdiğini ve bunun da kansız olacağını düşünüyorum.
Devler hadlerini bildi...
Ha evlerine değil...
Kıtalarına dönüyorlar.
Dünya bir yumuşama sürecine girecek.
...
Ha amma da attım mı?
Peki siz ne kadar atmadınız?
...
BUYRUN LÜTFEN...