Yılbaşına saatler kala Eminönü ve İstiklal Caddesi'nde yoğunluk

PatroN

Özel Üye
Forum Üyesi
Takım
HataySpor
Yılbaşına saatler kala Eminönü ve İstiklal Caddesi'nde yoğunluk

2022'ye saatler kala İstiklal Caddesi'nde yoğunluk oluştu. Polis ekipleri İstiklal ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Eminönü’nde de yılbaşı alışverişi hareketliliği yaşandı.

Bnw0irKgeEyLVUAGweuZuw.jpg

2021'in son gününde İstiklal Caddesi'ne gelenler yoğunluk oluşturdu. Polis ekipleri, İstiklal Caddesi çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Caddeye girmek isteyenlere üst ve çanta araması yapıldı. Yılbaşı gecesinde görevli polis ekiplerinden bazıları ise İstiklal Caddesi'nde devriye gezdi.
kPVK4Ft3uEGJX8osh7eDrA.jpg

İstiklal Caddesi'ne giriş yapılabilen sokakların başında polisler nöbet tuttu.
E5es2dEGDEa7hYuvTSnuvw.jpg

Polis ekipleri taşkınlık çıkaran kadına sözle müdahale etti, İstiklal Caddesi'nin dışarısına çıkardı.
LRv2I5kshkGqrLQf4grflA.jpg

Yılbaşı alışverişini son saatlere bırakanlar da Eminönü’nde yoğunluk oluşturdu. Vatandaşların en çok kuruyemiş ve hediyelik eşya tezgahlarını doldurduğu görüldü.
xMtUC36cSUGdHwxKXnGLBg.jpg

Alışveriş yapmak için Eminönü’ne gelen İlhami Aslan, "Yılbaşını evde ailemle geçireceğiz. Akşam için zeytin ve peynir aldım. 70 lira verdim" dedi.
q_MnLQaVNUe674GGbjRYvA.jpg

Yılbaşı hediyesi almak için Eminönü’nü tercih eden Sevim Akyüzlü ise "Yeğenime yılbaşı hediyesi almak için Eminönü’ne geldim. Yılbaşını ailem ile evde geçireceğim. Hediye son ana kaldı anca işten izin alabildik" diye konuştu.
a7Oa0W9oM02TusmG_1QouQ.jpg

EfcqdRtF70yxbSlTm-qaQA.jpg

vUPvaXEOAEWbkZidyx8Qqg.jpg

mqX22oXAckWMgIOgua2XGA.jpg

metal işleme - Tiktok video indir - hosting