8 Açık Kaynaklı SCADA Yazılımı

SenSuS

Misafir Editör
Takım
Beşiktaş
Ekli dosyayı görüntüle 212

Scada yazılımınıza açık kaynaklı alternatifler mi arıyorsunuz? Burada ICS’nizi özgürce oluşturmak için 8 ücretsiz ve açık kaynaklı yazılımı göstereceğiz. Keyfini çıkarın!

1. Free Scada

Ekli dosyayı görüntüle 213

Desteklenen İşletim Sistemi: Windows
Lisans: Freeware

Free SCADA, herhangi bir endüstriyel süreci görselleştirme ve etkileşimli kontrol için esnek araçlar sağlar.

2. İndigoSCADA

Ekli dosyayı görüntüle 214

Desteklenen İşletim Sistemi: Windows, Linux
Lisans: GPL

Çoklu işletim sistemi desteği ve birden fazla ön uç protokol sürücüsü ile tamamen C ve C++ ile geliştirilen küçük bir SCADA sistemidir.

3. openDAX

Desteklenen İşletim Sistemi:
Linux

OpenDAX açık kaynaklı, modüler, veri toplama ve kontrol sistemidir.

4. openSCADA

Ekli dosyayı görüntüle 215

OpenSCADA, açık kaynaklı Denetleme Kontrol ve Veri Toplama Sistemi’dir. Platform bağımsızdır ve aynı zamanda güvenlik ve esneklik sağlayan modern bir sistem tasarımına dayanır.

5. S.E.E.R. 2

Linux

S.E.E.R. 2 Scada sistemi mod_openopc için “front end” olarak çalışması üzerine geliştirilmiş tam özellikli bir SCADA Agrega Analiz Sistemidir.

6. SCADA ProcessViewer

Windows

Çapraz platformlu SCADA yazılımı Pascal dili ile yazılmıştır.

7. ScadaBR

Ekli dosyayı görüntüle 216

Desteklenen İşletim Sistemi: Windows

ScadaBR, Proses Kontrol ve Otomasyon uygulamalarına sahip bir SCADA (Denetleyici Kontrol ve Veri Toplama) sistemidir. Açık kaynak modeli kullanılarak geliştirilmekte ve dağıtılmaktadır.

8. Szarp

Ekli dosyayı görüntüle 217

SZARP, Linux için tam özellikli, açık kaynaklı bir SCADA sistemidir. İstemci programları, Linux ve Windows için kullanılabilir.

Kıbrıs Haber - yığıntı - verigom bilgi bankası - metal işleme - Tiktok video indir - Backlink