absent722
Forum Üyesi
- Takım
- HataySpor
Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir restoranda 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığı tüp patlamasına ilişkin görülen davada tutuklu yargılanan 3 sanıktan biri, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Nazilli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasına, "taksirle bir kişinin ölümüne ve birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet verme" suçundan tutuklu yargılanan Leyla Y, Ali B. ve oğlu Mustafa Görkem B, bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tutuksuz sanık Faruk Y. ile maktullerin yakınları ve olaya müdahale eden itfaiye personelinin de hazır bulunduğu duruşmaya 5 tutuksuz sanık ise SEBGİS yoluyla bağlandı. Restoran sahibi Leyla Y, yaşanan olay nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, olayda sorumluluğunun markalarını kiraladıkları firmada ve tüp dağıtım şirketinde olduğunu iddia etti. Tüp bayisi sahibi Ali B. ile oğlu Mustafa Görkem B. ise sorumluluğun tüp dağıtım şirketine ait olduğunu, firmanın kendilerine yeterli düzeyde eğitim vermediğini savundu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.