AÖF ara sınav soruları ve cevapları yayımlandı mı? (AÖF soruları görüntüleme sayfası)

absent722

Forum Üyesi
Takım
HataySpor
AÖF ara sınav soruları ve cevapları yayımlandı mı? (AÖF soruları görüntüleme sayfası)

Anadolu Üniversitesi güz dönemi ara sınavları tamamlandı. 9-10 Aralık tarihinde yapılan sınavların ardından gözler sorular ve cevap anahtarlarına çevrildi. Peki, AÖF ara sınav soruları ve cevapları yayımlandı mı?

2023 - 2024 eğitim öğretim dönemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Yarıyılı Ara Sınavları, 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde 3 oturumda tamamlandı. Sınavlardan alacakları notu merak eden öğrenciler, sorular ve cevapların yayımlanmasıyla birlikte netlerini hesaplayabilecekler. Peki, AÖF ara sınav soruları ve cevapları yayımlandı mı?
b9Kt3qe8WEyZQ73-Ni2L2Q.jpg

AÖF SORULARI CEVAP ANAHTARLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR? AÖF sınav soruları ve cevapları oturumların tamamlanması ardından paylaşılıyor. Ara (Vize) sınavı cevap anahtarının 1 hafta içerisinde paylaşılması ön görülüyor. Sınav ve sonuçlar ile ilgili duyurular Anadolu Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılıyor. Soru - cevap duyurusunun Üniversite'nin Twitter ve Facebook hesaplarından yapılması bekleniyor.

SORU VE CEVAPLAR NASIL GÖRÜNTÜLENİR? adresinden giriş yaparak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

verigom bilgi bankası - metal işleme - Tiktok video indir - hosting