Sanırım jingle hakkı kazandım DJ BidiBidi ile "Nağmeler" şeklinde mümkün mü acaba? Linux
D DaiSy Forum Üyesi Katılım 1 May 2020 Mesajlar 748 Tepkime puanı 0 Puanları 16 8 May 2020 #1 Sanırım jingle hakkı kazandım DJ BidiBidi ile "Nağmeler" şeklinde mümkün mü acaba? [MENTION=1]Linux[/MENTION]
Sanırım jingle hakkı kazandım DJ BidiBidi ile "Nağmeler" şeklinde mümkün mü acaba? [MENTION=1]Linux[/MENTION]
Admin Owner Kurucu Admin Katılım 13 Mar 2019 Mesajlar 7,680 Tepkime puanı 35 Puanları 48 Yaş 36 Konum istanbul Web sitesi www.isgir.com Cinsiyet Bay Takım Tarafsız 8 May 2020 #2 Tabi ki, hazırlamaya başlıyorum.
L LaviNia Forum Üyesi Katılım 8 May 2020 Mesajlar 1,372 Tepkime puanı 0 Puanları 36 8 May 2020 #3 Ben jingle hakkımı daisy e veriyorum
Admin Owner Kurucu Admin Katılım 13 Mar 2019 Mesajlar 7,680 Tepkime puanı 35 Puanları 48 Yaş 36 Konum istanbul Web sitesi www.isgir.com Cinsiyet Bay Takım Tarafsız 8 May 2020 #4 LaviNia' Alıntı: Ben jingle hakkımı daisy e veriyorum Genişletmek için tıkla ... Tabi ki, jinglelar hazır. :hi: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
LaviNia' Alıntı: Ben jingle hakkımı daisy e veriyorum Genişletmek için tıkla ... Tabi ki, jinglelar hazır. :hi: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Peri Co Admin Katılım 2 May 2020 Mesajlar 4,949 Tepkime puanı 12 Puanları 36 Takım Beşiktaş 9 May 2020 #5 [MENTION=145]LaviNia[/MENTION] mmm [MENTION=135]DaiSy[/MENTION] mmmm MujkSsss )))))
TeKo Özel Üye Katılım 12 Ara 2020 Mesajlar 1,671 Tepkime puanı 0 Puanları 36 12 Ara 2020 #6 DaiSy' Alıntı: Sanırım jingle hakkı kazandım DJ BidiBidi ile "Nağmeler" şeklinde mümkün mü acaba? [MENTION=1]Linux[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... bidibidi
DaiSy' Alıntı: Sanırım jingle hakkı kazandım DJ BidiBidi ile "Nağmeler" şeklinde mümkün mü acaba? [MENTION=1]Linux[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... bidibidi
TeKo Özel Üye Katılım 12 Ara 2020 Mesajlar 1,671 Tepkime puanı 0 Puanları 36 12 Ara 2020 #7 LaviNia' Alıntı: Ben jingle hakkımı daisy e veriyorum Genişletmek için tıkla ... çok sever kardeşini