Ben Seni Uzaktan Sevdim Sevgili

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Ben Seni Uzaktan Sevdim Sevgili

Ben sana yüreğimi verdim
Seni çok sevdim öyle bir sevdim ki, seni imkansız olduğunu bile bile uzakta olduğunu bile bile sevdim,öyle bir yer yaptın ki yüreğime kocaman bir yer kocaman, küçücük yüreğime sığdırdım büyük aşkını… ?

Seni hasretini,seni görememenin üzüntüsünü, seni özlemeyi seni hissetmeyi seni sevmeyi , her şeyinle oradasın, küçük yüreğimdesin sen… Senin için ‘o uzakta’ diyorlar, ama hep yanındayım yanımdasın elimi kalbime koyunca sana dokunabiliyorum, nasıl uzaklık bu nasıl anlayamıyorum, gözümü kapatınca yanında oluyor acınca yüzüne bakabiliyorum, seni ben de hissedebiliyorum elini tutabiliyor, yüzünü, hayalini bütün güzelliklerini görebiliyorum. Söylesinler şimdi bu nasıl uzaklık anlatsınlar bana anlayamıyorum böyle uzaklık mı olur sevgilim, kendime bakınca seni görebiliyorum. Çünkü ben sen olmuşum, sen ve ben bende bir bütün olmuşuz, uzakta değilsin sevgilim.. Yanımda başucumdasın, hiç kimsenin olamadığı kadar da yakınımdasın.. yüreğimdesin sen içimdesin , damarımdasın, kanımdasın uzaklık bumu söylesinler bana, ellerin avuçlarımda sımsıkı tutuyorum elini hiç bırakmayacakmışcasına, sımsıkı sıkı sarıyorum boynuna sımsıkı bu nasıl uzaklık söylesinler şimdi bana sevgili söylesinler...​

SeviLay

Bayan Üye
Özel Üye
Takım
Fenerbahçe
Hepsi birbirinden güzel teşekkürler @Linux

UyguR

Bayan Üye
Özel Üye
Takım
Galatasaray
Teşekkürler çok güzel bir yazı