Bu seviyelerde olmaz, hayal kırıklığı oldu

SeyyaH

Süper Moderatör
Takım
Beşiktaş
Bu seviyelerde olmaz, hayal kırıklığı oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Yedikleri ikinci golün hayal kırıklığı yarattığını söyleyen Sergen Yalçın, "Bu seviyelerde bu ayrıntı olmaz. Hayal kırıklığı oldu bizim için" ifadelerini kullandı.

“Ben iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. İzleyenler açısından zevkli bir maçtı. İki taraf da çok mücadele etti. Dortmund’u daha ofansif bekliyorduk ama defansif bir takım bulduk. Bana göre kırılma anları vardı. Oyunun başında golü atsaydık başka bir oyun olurdu. 40-45 arası motivasyonumuz düştü. Taçtan gol yedik. Bu seviyelerde bu ayrıntı olmaz. Hayal kırıklığı oldu bizim için.”

Dortmund’a karşı bu seviyelerde oynayabiliyorsak diğer maçlarda da iyi olabiliriz. Bir iki oyuncuda problem yaşadık ilk yarıda. Burada iki oyuncu aşağıda olduğu zaman bu takımlara karşı direnç çok düşer. Bu seviyelerde 11’e 11 oynamak gerekiyor. Dortmund gibi üst seviyenin en iyi takımlarından biri. Bu futbol, canlı bir oyun normal. Her oyuncu istediğimiz performansı sergileyemeyebilir. Bundan sonraki maçlara umutla bakıyoruz.”

Kaynak: fotospor.com

kutsi35

Forum Üyesi
Takım
Gençlerbirliği
Beşiktaşım benim.

metal işleme