Eda Ece nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı

ahmedfaruk

Forum Üyesi
Eda Ece nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı

Uzun yıllardır aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da nikah masasına oturan Eda Ece, evlilik teklifinin detaylarını ve gelinlik seçimini nasıl yaptığını anlattı.

FE4REQaftk-negwTpb2c-w.jpg

4 yıllık aşklarını yaklaşık bir ay önce evlilikle taçlandıran Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çifti, Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine girmişti. Düğüne sanat ve spor camiasından birçok ünlü isim katılmıştı. Hello dergisine kapak olan Eda Ece- Buğrahan Tuncer çifti, düğün detaylarını anlattı.
Q0ARatrZhEiLe7i00nTeIg.jpg

Ünlü oyuncu, dergiye verdiği röportajda nasıl evlilik teklifi aldığından bahsetti.Ece, "Gece yarısı dişlerimi fırçalayıp yatacakken Buğra bir anda elinde yüzükle kapıya geldi" dedi.
WUUyv05450GlQB84lpgkiQ.jpg

Düğün günü birbirlerini gelinlik ve damatlıkla gördüklerinde ne hissettiklerini de açıklayan ünlü çiftten Buğrahan Tuncer, “Çok güzel bir gelin olmuştu. Onu görünce mutlu hissettim. İlişkimizin çok özel bir anı olarak hafızamda yerini aldı" dedi.
dVXB6HPHKEWPtZsap0r7LQ.jpg

Eda Ece de "Gelinliğimi giyip Buğra’yı gördüğüm an güzel bir histi. Onu görünce yüzüm güldü. Beğendiğini hissettim. Sonra ‘Çok güzel olmuşsun’ deyince çok duygulandım" şeklinde konuştu.
VzaWgkAvoUK1_0GH3Tfnkg.jpg

Düğünde Zuhair Murad ve Oscar de la Renta imzalı iki farklı gelinlik tercih eden Eda Ece, "Gelinliklerimi kimse önceden görmedi; tek başıma seçtim ve aldım. Herkese sürpriz olsun istedim. Hiç kafam karışmadan seçmek istedim. Annem ve ablam provalarıma geldi" ifadelerini kullandı.
hfAOZwDKNUCwRpOZTITpsQ.jpg

Öte yandan düğün sonrası balayına çıkan ünlü çift, tercihini Bodrum'dan yana kullanmıştı. Eda Ece, havuz başında beyaz elbisesiyle verdiği pozu, "An" diyerek paylaşmıştı.

Berat

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Haber için teşekkürlerler.

Kıbrıs Haber - yığıntı - verigom bilgi bankası - metal işleme - Tiktok video indir - Backlink