Ekrem İmamoğlu'ndan PKK ve FETÖ'ye skandal çağrı: Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim!

SeyyaH

Süper Moderatör
Takım
Beşiktaş
Ekrem İmamoğlu'ndan PKK ve FETÖ'ye skandal çağrı: Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim!
CHP'li Ekrem İmamoğlu, canlı yayında soruları cevaplarken skandal ifadelerde bulundu.

2019-05-27 23:42:00

-
yeniakit.com.tr

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde "Türkiye'nin Nabzı" programında soruları cevaplarken skandal ifadelerde bulundu.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un "PKK'ya, FETÖ'ye ve özellikle yabancı basının seçimlerle ilişkin tartıştığı meselelerle ilgili bir mesajınız var mı?" sorusuna şoke eden bir cevap verdi.

İmamoğlu skandal bir cevap vererek "Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim" cevabını verdi.

Soru ne, cevap ne
Gazeteci Ersoy'un uyarıda bulunmasının ardından İmamoğlu, konuyu çevirmeye çalışarak anlamsız bir cevap verdi.

FETÖ ve PKK ile ilgili mesaj verilmesi istenen soruya anlamsız bir cevap veren İmamoğlu uyarının ardından alakasız yorumda bulundu. İmamoğlu, "24 Haziran'da yetki alan AK Parti. Ne bekası? Kim daha vatansever? Bu ülkenin 82 milyon vatanseveri var. Terör örgütlerine karşı hep beraber dimdik ayaktayız. İşin altından başka kuyular kazıp, uydurma bahaneler üretip, FETÖ'cü diyenlere gidin aynaya bakın diyorum. Bu ülkenin bekasını bana göre benden çok düşünen olmaz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, CHP'nin, Türkiye Cumhuriyeti'nin evladı, 48 yaşında bir adam yönetecek. Sayın Erdoğan'ın olduğu gibi. Kolkola hizmet etsek, omuz omuza olsak. Yani her yeri aynı siyasi parti yönetecek. Ülkenin yarısı terörist mi? Bunlar boş işler. Millet bu boş söylemlerin farkında. 31 Mart önce her konuşma bekaydı. şimdi niye beka kalktı ortadan. şimdi başka hırsızlar, çaldılar var." dedi.

Açıklama yaptı: Cumhurbaşkanım gelin beraber yönetelim dedim
Sosyal medyada dolaşan video ile ilgili açıklama yapan CHP'li İmamoğlu, alakasız olarak verdiği cevabı savunmaya geçerek "Bu akşam fırsat verdiniz. Çok geniş konulara değindik. Birilerin merak ettiğini bana sordunuz ben de görüşlerimi söyledim. FETÖ ile PKK üzerine cevap veriyorum. Gelin beraber yönetelim diyorum. Sayın Cumhurbaşkanım gelin beraber yönetelim diyorum. Bunu kesiyorlar FETÖ, PKK'yı koyuyorlar sosyal medyaya. Bunlar ülkeye zarar veriyor. Az önce şöförümün İngiliz ajanına gidip bilgileri teslim etmek istemesi gibi. Bu kadar kirli bilgiler üzerinde. Neymiş Ekrem İmamoğlu'nu nasıl lekeleyebiliriz. Benim bilinmedik tarafım yok." dedi.

metal işleme