Ekrem İmamoğlu'ndan YSK'ya tepki

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Ekrem İmamoğlu'ndan YSK'ya tepki

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararı ve mazbatasını iptal etme kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Kararların altına imza atan yargıyı tehdit eden insanların bu mübarek Ramazan ayında Allah'a havale ediyorum. Bu mücadelemi de sizlere emanet ediyorum. Sizi çok seviyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği konuşmasından satır başları şöyle:

"Bu güzel ülkenin güzel insanları bu akşam sizlerle beraber olduk. Aslında ramazanın ilk günü. Orucumuzu açtık dualarımızı ettik.

Bu ülke, millet adına en güzel düşüncelerimizi en güzel duygularımızı yaradana sığınarak dualarımıza sığdırdık.

Sultanbeyli'deydim. Sultanbeyli'ye söz vermiştim. Ben iftarımı yer sofralarında açarım. İnanıyorum ki Ramazan ayı birleşme, buluşma, kul hakkı yememe ayı. Biz bu ülkede kul hakkı yenmesin istiyoruz."

"RAMAZAN AYI KUL HAKKI YEMEME AYI"
"Bu şehrin 16 milyon insanı vatansever dedik. İstanbul ittifakının oyuna talibiz dedik. Siyasi partiler araç, millete hizmet etmek amaçtır dedik. Bu amaçla yola çıktık.

Ramazan kul hakkı yememe ayı. Biz bu ülkede gençlerimiz başka ülkelerde hayal kursun istemiyoruz. Bizim Ramazan ayında ettiğimiz dualar bunlar. İnsanlara bol bereket diledik. İşsizliğin sona ermesini istedik. Dualarımız bunlar başka ne isteyebiliriz ki!

metal işleme