Galatasaray - Gaziantep FK (Canlı anlatım)

DeLaLoo

Forum Üyesi
Galatasaray - Gaziantep FK (Canlı anlatım)

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında zirve yarışını yakından takip eden Galatasaray, sahasında Gaziantep'i konuk ediyor.

Karşılaşma öncesinde Galatasaray'ın eski oyuncus Cassio Lincoln'e sarı-kırmızılı kulüp tarafından plaket takdim edildi.

İLK 11'LER Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi. Gaziantep FK: Nita, Mbakata, Arda, Ertuğrul, Djilobodji, Jevtovic, Furkan, Maxim, Sorescu, Markovic, Dragus.

ORTA HAKEM VE VAR HAKEMİ

Mücadelede hakem Arda Kardeşler'in yardımcılığını Mehmet Emin Tuğral ile Esat Sancaktar üstlenecek.

VAR'da Mustafa Öğretmenoğlu görev alırken, AVAR koltuğunda ise Erkan Engin bulunuyor.

CANLI ANLATIM​

1' Karşılaşma Galatasaray'ın santrasıyla başladı.

4' Dries Mertens'in serbest vuruştan ceza sahasına ortaladığı topa Icardi kafa vurdu top üst direğe çarparak auta çıktı.

8' Barış Alper, ceza sahası sol çaprazdan şutunu çekti top yan ağlarda kaldı.

10' Gaziantep'te Arda Kızıldağ'ın savunma arkasına attığı ara pası Markovic ile anlaşamadıkları için auta çıktı.

12' Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı orta kaleci Nita'nın kontrolünde kaldı.

14' Sarı-kırmızılılarda Kaan Ayhan'ın son çizgiden ceza yayına doğru çevirmek istediği topa Jevtovic müdahale ederek taca attı.

16' Icardi sağ kanattan taşıdığı topu ceza sahasında Kerem Aktürkoğlu'na göndermek istedi Djilobodji tehlikeyi uzaklaştırdı.

19' Kerem Aktürkoğlu ceza sahası sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya kaldı kaleci Nita gol olmasını engelledi.

22' Gaziantep gole çok yaklaştı. Lazar Markovic'in ceza sahası sağ çaprazından çektiği sert şutu Muslera kornere çıkardı.

25' Torreira'nın ara pasında savunma arkasına sarkan Mertens sağ çaprazdan şutunu çekti top auta çıktı.

29' GOL! Gaziantep'te Djilobodji'nin sol kanattan ceza sahasına çevirdiği ortaya altı pasta Arda Kızıldağ kafa vurdu ve topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

34' Mertens'in ortaladığı topa Nelsson kafa vurdu top üstten auta çıktı.

35' Draguş'un Torreira'ya yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

36' Ceza sahası içinde Torrerira'nın kafa vuruşu Nita'nın kontrolünde kaldı.

Kıbrıs Haber - yığıntı - verigom bilgi bankası - metal işleme - Tiktok video indir - Backlink