İpek Filiz Yazıcı'dan hamilelik iddialarına yanıt

ahmedfaruk

Forum Üyesi
İpek Filiz Yazıcı'dan hamilelik iddialarına yanıt

Geçtiğimiz eylül ayında Ufuk Beydemir ile dünyaevine giren İpek Filiz Yazıcı, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Hamile olduğu iddia edilen oyuncu, sessizliğini bozdu.

Kaa83B59Q0qUOsPs8oOyoA.jpg

Son dönemin popüler isimlerinden İpek Filiz Yazıcı, şarkıcı Ufuk Beydemir ile eylül ayında tatile gittiği Roma'da nikah masasına oturmuştu.
ee0NaThknE2D3yv1x1Ha1g.jpg

Ünlü çift, düğünlerini ise arkadaşları ve ailelerinin katıldığı tören ile Sarıyer'deki Fuat Paşa Yalısı'nda yapmıştı.
Jm07iyyp8Ue3YnxBrAI12Q.jpg

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten İpek Filiz Yazıcı, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Kırmızı elbiseli pozlarına "Yeni rengimi buldum" notunu düşen 21 yaşındaki ünlü oyuncuya, "Hamile", "Hamilelik güzelliği gelmiş" şeklinde yorumlar geldi.
DEOhD08-SEyKdwiWYi_-1g.jpg

Fotoğrafına gelen yorumlar sonrası Birsen Altuntaş'a konuşan İpek Filiz Yazıcı, "Bir takım evlilik kiloları alındı. Daha ben bebeyim" diyerek, hamilelik iddialarını yalanladı.
Hi1xTbfo_0qSlZQ9dx0yAA.jpg

Öte yandan İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz aylarda 31 yaşına basan Ufuk Beydemir'in doğum gününü "İyi ki hayatımdasın, iyi ki doğmuşsun. Seni tarif edilemeyecek kadar çok seviyorum" ifadeleriyle kutlamıştı.

Okumaya devam et...

AlwiN

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Haber için teşekkürlerler.

metal işleme