Jennifer Lopez'e yeni filmi için Ben Affleck'ten sevgili desteği

PoLiCe

Premium Üye
Web sitesi
www.harbimekan.com
Jennifer Lopez'e yeni filmi için Ben Affleck'ten sevgili desteği

Jennifer Lopez'in yeni filmi Marry Me heyecanına, sevgilisi Ben Affleck de ortak oldu. Filmin Los Angeles galasında ikili kırmızı halıda aşk dolu pozlar verdi.

RY8uJR6OXUyklJFDExdTvg.jpg

Jennifer Lopez, başrolde yer aldığı yeni filmi Evlen Benimle'nin (Marry Me) heyecanını yaşıyor. Filmin Los Angeles’taki galasına katılan Lopez’in heyecanına sevgilisi Ben Affleck de ortak oldu.
18hcy2egjUWDth6DWVQ-NQ.jpg

İki sevgili, galanın kırmızı halısında aşk dolu pozlar verdi.
C31NiJJHzk-twhFTMai6hQ.jpg

Birbirlerini öperek ve sarılarak objektiflerin karşısına geçtiler.
yaQn_BLrPE6iobeqa42JAg.jpg

Lopez, Dolce Gabbana imzalı stiliyle beğeni topladı.
Fjy19F9IAUOH1_OYmJJ0Mg.jpg

52 yaşındaki Amerikalı sanatçıya kırmızı halıda rol arkadaşları ünlü şarkıcı Maluma ve Chloe Coleman ile prodüksiyon ortağı Elaine Goldsmith-Thomas da eşlik etti.
JKhEjmEtOUSeYEo0EDjNHg.jpg

Jennifer Lopez ve Owen Wilson'ın başrolleri paylaştığı Evlen Benimle (Marry Me) filminde, Kat Valdez (Jennifer Lopez) ve kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Bastian (Maluma) büyük bir konserde, hayranlarının gözü önünde evleneceklerdir. Ancak sahneye çıkmadan hemen önce aldatıldığını öğrenen Kat, ani bir kararla seyiricler arasından biriyle evlenmeye karar verir. Seçtiği isim "Evlen Benimle" yazılı bir pankart tutan Charlie Gilbert (Owen Wilson) olur.
9FNjpyny9Ei5r1CUyWDE3g.jpg

Kat Coiro'nun yönetmenliğini üstlendiği film, 14 Şubat’ta sinemalarda ve Peacock dijital kanalında gösterime girecek. İşte filmin galasından yansıyanlar...
vMmdcw91d0mxu0vZvU8e2A.jpg

Jennifer Lopez ve Maluma
VXpHnZfpA0WA2BiY0xxdgQ.jpg

Elaine Goldsmith
6HPMm4ZDcUW_oWlP7C0DBw.jpg

Charli D'Amelio
1ef6CJxxMkGoEjttLmsg0A.jpg

Heidi D'Ameli
iflI1-9gDkqLoYIj-qKqww.jpg

Chloe Coleman
vS8Oi8XKvUmy2zLCE5btxA.jpg

Yönetmen Kat Coiro
c8wzvth_y0iO9V4QuiSazw.jpg

Maluma

Kıbrıs Haber - yığıntı - verigom bilgi bankası - metal işleme - Tiktok video indir - Backlink