ahmedfaruk
Forum Üyesi
"The Big Bang Theory"de "Sheldon" karakterini canlandıran Jim Parsons, projeye başladığında dizinin tutacağından emin olmadığını söyleyerek şüphe duyduğunu anlattı.
2007-2019 yılları arasında izleyici karşısına çıkan "The Big Bang Theory" dizisinde başrolleri Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg ve Kunal Nayyar paylaşıyordu.
Dizide "Sheldon Cooper" karakterine hayat veren Jim Parsons, 15 sezonluk dizide başından sonuna kadar yer aldı.
Hollywood Outbreak'e konuşan Parsons, başlangıçta projeye tam olarak güvenmediğini itiraf etti.
Ünlü oyuncu, "Bu kadar uzun süre yayında kalacağını düşünmemiştim ama diziyle bağ kurabildim. Şunu söyleyebilirim. Bir oyuncu olarak böyle şeylerin çok sık olduğunu düşünmüyorum. Birçok rolde şöyle düşünürsünüz: 'Bunu yapabilirim, hatta güzel de olur. Ama The Big Bang Theory'nin senaryosunu okuduğum andan itibaren içimde bir şeyler vardı. Yine de bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim" dedi.
Jim Parsons, 12 sezonun ardından diziden ayrılma kararını verdiğinde, bunun "The Big Bang Theory"nin sonu olacağını düşünmediğini de sözlerine ekledi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.