Kendini değil otomobili korudu

aDm

Moderator
Takım
KayseriSpor
Kendini değil otomobili korudu

Düzce'de bir belediye işçisi, budanan ağacın altındaki otomobilin zarar görmemesi için kaputun üzerine yattı. Fotoğrafları sosyal medyada "fedakar belediye işçisi" olarak paylaşılan olay akıllara iş güvenliği konusunu getirdi.

tOnL9VYC5Uye9ozCYAJT3Q.jpg

Düzce'de bir belediye işçisi, budama yaptıkları ağacın altındaki aracın zarar görmemesi için kaputun üzerine yattı.
Fs_XDFy8N0a8mJ4L7Eg4Mg.jpg

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü cadde ve sokaklardaki ağaçları budamaya başladı. Hükümet Sokak üzerinde ağaç budama işlemi yapan işçiler, bir ağacın altındaki aracın sürücüsünü bulmaya çalıştı.
hDbNTOaYmEmDhS8qPSqg1Q.jpg

Sürücünün bulunamaması üzerine iş güvenliğini hiçe sayan bir yol izlendi. İşçilerden biri aracın boyası çizilmesini kaput üzerine sırt üstü yatarak engellemeye çalıştı.
C_MjOyigcUKG06GneYGxYg.jpg

Sosyal medyada "Vatandaşın arabasına zarar gelmesin diye göğsünü siper eden fedakar belediye işçisi" diye paylaşılan görüntüler bazı vatandaşların tepkisini çekti.İsminin Veysel Dikmen olduğu öğrenilen işçi, "Otomobili korumak için yaptım. Araba güzeldi. Arabanın çizilmemesi için önüne siper oldum. Arabayı koruduk. Ondan sonra işimize devam ettik. Benim zarar göreceğim bir durum yoktu" diye konuştu.

metal işleme - Tiktok video indir - hosting