"Kiracı evi yakıp kaçtı" iddiası

absent722

Forum Üyesi
Takım
HataySpor
YX3xsgAYwUC3vOhh6w6mmA.jpg

Düzce'de bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Ev sahibi "evimi kiracı yaktı" iddiasında bulundu.

wIi7pAPo3UKKe-XqEILO8w.jpg

Düzce'de Fatih Mahallesi'nde bir ev sahibi kiracının evini yaktığı iddiasında bulundu.
Gk_gWFllHU60LPUFSBWuAg.jpg

Edinilen bilgiye göre, Adem Can'a ait evde yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Q8zFLHLv70eWmAdcdTFYNg.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.
IGNNtqFEGUidHPEOfyHkKg.jpg

Adem Can ise evinin kiracısı tarafından yakıldığını öne sürdü. Kiracı C.B.'nin yaklaşık 7 aydır faturalarını ve kirasını ödemediği, bu sebeple ev sahibi arasında problem yaşadığı, bugün de eşyalarını toplayıp evden çıktıktan kısa bir sonra yangının çıktığı ileri sürüldü.
g8_7qWJdXEyS_0i2uPTllg.jpg

Öte yandan o anlar güvenlik kamerasınca da kaydedildi.
86bsPvM7CEqDSMhqYCDa5w.jpg

Evi eşyalı şekilde kiraladığını söyleyen Adem Can, "Kiracı evin ne kirasını ödüyor, ne doğal gaz faturasını ödüyor. Her şeyi kapattırdığım halde evimi yaktı. Nasıl yaktı bilmiyorum. Evin elektriği yok, doğal gazı yok, suyu da kapalı nasıl yaktı bilmiyorum. 7 aydır evin kirasını vermiyor. Kundaklama olduğu belli. Kiracı nerede bilmiyorum." dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Berat

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Haber için teşekkürlerler.

metal işleme - Tiktok video indir - hosting