BiSekiNe
Forum Üyesi
Nedim Özbey’den açıklamalar
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Nedim Özbey ve 1. Yardımcı Antrenörü Umut Çakır, 21 Ekim Pazar günü Manisa Salihli Atatürk Spor Salonu’nda Jeopark Kula Belediye’ye konuk olacağımız karşılaşma öncesi Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’ye açıklamalar yaptı.
“Takım yavaş yavaş kendine geliyor”
Başantrenörümüz Nedim Özbey’in karşılaşmaya ve yeni transferimiz James Williams Duff’a yönelik değerlendirmeleri şu şekilde:
“Jeopark Kula Belediye, geçtiğimiz hafta aldıklarıyla birlikte dört yabancı oyuncuyla bize karşı mücadele edecek. Alçak bir salonda oynayacağız. şartlarımız eşit. Kazanmak için gidiyoruz. Sezon başı olmasından dolayı uyumsuzluklar olsa da takım yavaş yavaş kendine geliyor. İlerde bizi güzel şeylerin beklediğini düşünüyorum. Ama önce bu maçı almamız lazım.”
“Justin’in bir seviye yukarı çıkartacağına inanıyorum”
“Justin, Kanada’dan dün geldi. Tanıdığım, bildiğim, karakterine güvendiğim, çok iyi bir kariyeri olan bir oyuncu. Hem kişilik hem de maddiyat açısından kulübümüzün şartlarına uygun olması çok önemliydi. Bizi bir seviye yukarı çıkartacağına inanıyorum. Tabii ki zaman lazım.”
“Kazanmamız gereken bir maç”
Erkek Voleybol Takımımızın 1. Yardımcı Antrenörü Umut Çakır ise şöyle konuştu:
“Uzun zaman sonra ilk defa galibiyetle başladık. Justin de bugün bizimle antrenmanlara başladı. Bize güç katacaktır. Jeopark Kula Belediye çok önemli bir deplasman maçı. Geçen hafta Fenerbahçe’ye karşı bir yabancıyla oynadılar. Muhtemelen bu hafta diğer üç yabancı oyuncuları da oynayacak. Sezonu iyi bir yerlerde bitirmek istiyorsak kazanmamız gereken bir maç. Zamana ihtiyacımız var, yeni bir takımız. Maçları bu dönemde kayıpsız geçersek bizim için çok daha iyi olacaktır.