Olympiakos - Fenerbahçe (Canlı anlatım)

DeLaLoo

Forum Üyesi
Olympiakos - Fenerbahçe (Canlı anlatım)

Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finali ilk ayağında Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk oluyor.

İLK 11'LER

Fenerbahçe:
Livakovic, Osayi, Çağlar, Becao, Oosterwolde, Zajc, Krunic, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega, Hezze, Chiquinho, Jovetic, Fortounis, Masouras, El Kaabi

CANLI ANLATIM​

1' Kritik maç Fenerbahçe'nin başlama vuruşuyla hareketlendi.

8' Olympiakos, Fortounis'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

22' Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sarı kart gördü.

32' Olympiakos, Jovetic'in attığı golle farkı 2'ye çıkarttı.

45' Sarı-lacivertlilerde sakatlanan Oosterwolde'nin yerine oyuna Ferdi Kadıoğlu dahil oldu.

45+6' Karşılaşmanın ilk yarısı Olympiakos'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI​

46' Mücadelenin ikinci yarısı Olympiakos'un santrasıyla başladı.

57' Olympiakos'ta Chiquinho'nun kaydettiği golle ev sahibi ekip skoru 3-0 yaptı.

62' Fenerbahçe'de Krunic ve Zajc'in yerine İsmail Yüksek ile Fred oyuna dahil oldu.

4 EKSİK Fenerbahçe, Olympiacos karşısında 4 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları dolayısıyla Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve tam olarak hazır olmayan Joshua King, Yunanistan’a getirilmedi. Kamp kadrosunda yer alan Cengiz Ünder ise bel bölgesinde yaşadığı ağrı sebebiyle maç kadrosuna alınmadı. FENERBAHÇE TARAFTARI YER ALMADI Olympiacos ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya Yunan taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, karşılaşma için satılan biletleri günler öncesinden tüketti ve tribünleri doldurdu. Sarı-lacivertli ekipte ise deplasman yasağı olması sebebiyle taraftarlar tribünde yer alamadı

Kıbrıs Haber - yığıntı - verigom bilgi bankası - metal işleme - Tiktok video indir - Backlink