SeyyaH
Süper Moderatör
- Bay
- Takım
- Beşiktaş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
AKP içinden yeni parti veya partiler çıkacağı iddialarıyla ilgili bir köşe yazısı:
ZAMANINDA REFAH PARTİSİNE VE RAHMETLİ ERBAKANA YAşATTIÐINI şİMDİ KENDİSİ VE PARTİSİ YAşACAK ve “DAVASINI VE LİDERİNİ GÜN GELİR SATARLAR” demiş köşe yazarı.
Cuk oturan bir tespit!!!
Giriş yap veya üye ol.
Birçok spor kulübüne ve organizasyonuna da sponsor olan Türkiyenin dev kuruluşlarından PETLAS fabrikasında birçok işçiye 5 gün izin ve 2 gün çalışma sistemi getirilmiş.
Kırşehir Habertürk gazetesinin haberine göre pazardaki daralma sonucu lastik satışlarında azalma bu karar da etkili oldu ve üretimin de bundan dolayı yavaşlatıldığı iddia ediliyormuş.
Bu fabrikalar öyle kolay kurulmuyor.
Yazık, çok yazık.
Dilerim iddia edildiği olmaz ve toparlanırlar.
Giriş yap veya üye ol.
Siyonist terör ordusu yine kudurdu.
Gazzeye yapılan hava saldırısında 2 filistinli şehit olmuş.
şehitlere rahmet; TERÖR ORDUSUNA, SİYONİSTLERE LANET!!!!
Giriş yap veya üye ol.
Suriyelilere yardımı kestiğini açıklayan bolu belediye başkanı hakkında içişleri bakanlığı tarafından soruşturma açılmış.
Allah Allah....
şahsen suriyeli veya değil, DARDA KALAN, ZORDA KALAN HERKESE YARDIM EDİLMESİ TARAFTARAYIM ama yardım etmeyeceğim diyene soruşturma açılması da garip değil mi?
Zorla, gönülsüz yardım olur mu ya????
Giriş yap veya üye ol.
ESKİ AKP MİLLETVEKİLİ gazeteci Mehmet Ocaktan, bir dostunun "Ak Parti’nin son dönemde Bahçeli’nin ağzından çıkan her sözü takip eder hale gelmesi ve siyasi hedeflerini ona göre dizayn etmesi, beni fena halde işkillendiriyor ve öyle anlar oluyor ki Bahçeli’nin AK Parti’ye kayyum atandığı gibi bir hisse kapılıyorum, bütün umutlarım kırılıyor” diye yakındığını söylemiş
Ocaktan arkadaşına "Ben de bunun son derece normal olduğunu, AK Parti’nin yeni hedeflerini artık kendi kuruluş ilkeleri değil, MHP’nin kavmiyetçi söyleminin şekillendirdiğini söyleyince, arkadaşım daha da büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başladı" dediğini anlatmış.
YORUMSUZ!!!
Giriş yap veya üye ol.
Muş’un Bulanık Belediyesi’ne asılan “borç bilgilendirme” pankartı, 31 Mart öncesi kayyım olarak görev yapan Kaymakam Hacı Arslan Uzan’ın talimatıyla polisler tarafından indirilmiş!!
İyiymiş!!!!
Aksaray belediyesinde mhpli üyeler TC EKLENSİN diye teklif vermişler, buna mhp chp ve iyi partili üyeler EVET, mhpnin ortağı 16 AKPLİ ÜYE ise RET demiş!
MHPliler şaşırmışlar.
Ben de mhplilere şaşırdım!!!!!
Bizzat AKP'nin TÜİK'inin resmi rakamlarına (tüm düşük gösterme çabalarına rağmen) göre MUTFAK ENFLASYONU SON 15 YILIN REKORUNU KIRARAK YÜZDE 32'e YÜKSELMİş. (Tabi siz bu rakama normal olarak bi 5-6 daha ekleyebilirsiniz)
Tabi bundan SARAYLARDA EJDER MEYVESİYLE BESLENEN TUZU KURULAR etkilenmez ama:
Vah garibana vah!!!
SON 10 YILDA DÜNYADA GIDA FİYATLARI SÜREKLİ DÜşÜRKEN GIDA AMBARI TÜRKİYEDE ARTIYOR diyor Milli Gazete.
Eee normal, öbür ülkelerde AKP yok çünkü!!!!
SIFIR GÜMRÜKLE 100 BİN TONA KADAR AYÇEKİRDEÐİ TOHUMU İTHAL EDECEKMİşİZ!!!!
Dünyanın her şeyiyle tarımda kendi kendine yeten 7 ülkesi Türkiye ne hale geldi!!!
AKP bunu görmüyor, duymuyor ama:
TARIMA BİTİREN GELECEÐİNİ BİTİRİR!
Giriş yap veya üye ol.
Tipik bir AKP MEDYASI çarpıtması, vicdansızlığı, hayasızlığı!!!
Saadetci vekil EÐER CAMİYİ İBADET MAKSADIYLA DEÐİL, GÖSTERİş İÇİN; BÜYÜKLÜK İÇİN, KİşİSEL İZ İÇİN YAPARSANIZ BUNU ZAMANINDA FİRAVUN vs. DE YAPMIşTI vs.vs. diyor.
Hoooooooop mal bulmuş mağribi gibi başını kıçını kesiyorlar saadetli vekilden skandallllll diye veriyorlar!
Sosyal medyada bu ahlaksız haber tröllüğüne bakıp öyle hakaretler ediliyor ki vekile inanamazsınız!
O zaman soralım:
CAMİYİ İBADET MAKSADIYLA YAPMAZSANIZ BU DOÐRU MUDUR???
CAMİYİ ibadet için değil GÖSTERİş İÇİN YAPARSANIZ BU DOÐRU MUDUR???
CAMİYİ ibadet için değil BÜYÜKLÜK İÇİN;
CAMİYİ ibadet için değil SADECE KİşİSEL İZ BIRAKMAK DÜşÜNCESİYLE YAPARSANIZ BU DOÐRU MUDUR?
Ve BUNLAR İSLAMİ MİDİR???????
İSLAM RUHUNA UYGUN MUDUR????
Ve 11 ayın sultanı mübarek Ramazan yarın başlıyor.
Hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
Allah hayırlı eylesin, hayırlara vesile eylesin inşaallah.
Facebook adresim:
Giriş yap veya üye ol.
Twetter adresim:
Giriş yap veya üye ol.
NOT: Forumların tadı kalmadı,
Kimi kapandı, kimi kapanmak üzere, açık olanlarda da rağbet yok, insanlar genelde sosyal medyaya giriyor.
Bu sebeple REDYELLOW’UN KERVANI 2.500 e ulaştığında sonlanacaktır.
Twetter ve facebookta paylaşımlara devam inşallah.
Takipcilerimin bilgisine.