sikkodan derleme :) +16`ya düştü gel vatandaş!! :)

aDm

Moderator
Takım
KayseriSpor
Selam ben İngilizce okunuşunu bilmediği kelimeyi bilerek yanlış okuyomuş gibi yapan sempatik arkadaşınız, "rukiyem for a dream" güzel film.

------------------------

Pokemon'daki Ash Türk kızına çıkma teklif etsin, bizimki senden elektrik alamıyorum der. Adamın Pikaçu'su var e be o... çocuğu daha ne?

------------------------

25000 yıl yaşasan şu hayatta başkaları için "olmamış" demekten başka bir s.ke yaramazsın ekşici, senin alveollerine ulaşan oksijeni s....!

------------------------

Kuran Latince inseydi ekşicilerin yarısı çok karizmatik deyu müslüman olacaktı, itirazı olan?

------------------------

Google'a "lady gaga`nın a.ı" yazıp bloguma ulaşan kişi kimse bana ulaşsın,

------------------------

"Boş iş bunlar yaaa salaksınız"

tumblr'da siyah beyaz fotoğrafının altında "sevdim seni yar yar" şiiri paylaşan kız

------------------------

Entry'sinin sonuna 2405. kez "hadi dağılın" yazan ekşici yine kimseyi dağıtamadı. Kaynak: ntvmsnvarmı

------------------------

Rockefeller'ın meme ve g.t fotoğraflarını çekebilecek birisi var mı? Onları paylaşmadan bizim sığır ekşicilerin dikkatini çekemeyecez de...

------------------------

15 dakikadır dolmuş bekliyosanız hemen sigara yakın, anında geliyor pezevenk. Mörfi'sini de s... kanunlarını da s...

------------------------

Oğlum olursa test etmek için adını Onur koyacam, ergenliğinde msn nick'ini 10ur yaparsa intihar süsü vererek camdan aşağı fırlatacam piçi.

------------------------

Bayramda takım elbiseyle internet kafede counter strike oynayan çocuktan İsrail askerlerine gelsin: "kör bombası atmayın amağagoduklarım."

------------------------

Hababam Sınıfı'nda sübliminal mesaj var lan, şarkıya bak: Ah bu çile çekilmez, sen olMASON Mahmut, ah bu hayat çekilmez. BU DA MI TESADÜF!!1

------------------------

"Yıldız Tilbe'nin et beni üzerindeki kıllar kadar karmaşığız be sevgilim." - Küçük İskender (yersen)

------------------------

Doğu Perinçek ve Nasuh Mahruki nasıl halk ozanı olmaz lan, bunlar gibi ismim olsa bi dakika beklemem şiir kasedi çıkarırdım anasını satayım.

------------------------

"Ancak her şeyinizi kaybettiğinizde özgür olursunuz." - Türkiye İcra Kurulu başkanı Tarık Durden

-----------------------

"şüphesiz ki biz onu her fotoğrafta cnmmm çk ttlısınnn çıksın diye yarattık." - Kezban suresi, 10. ayet

-----------------------

Türk Tweety: "Bi kedi gördüm sanki. Evet evet bi kedi gördüm. Ama arkadaş olarak görüooorm."

-----------------------

Yetkililer uyarıyor, her alkollü ortamda bulunuşunu Facebook albümü yaparak belirtme yaşı 25'e kadar yükselmiş. Neyi ispatlama çabası la bu?

-----------------------

Rakının dibini sulandırana baba, şampuanın dibini sulandırana anne, helvacıoğlu flütün dibini sulandırana da ilkokul arkadaşı denir.

-----------------------

Cehennemden geliyorum beyler burada alevler falan yok, Türk huriler var, hep bizi arkadaş olarak görüyolar, gidin namaz kılın olum ölüyoz.

-----------------------

metal işleme