Survivor All Star'da kim elendi? (9 şubat eleme konseyi)

PoLiCe

Premium Üye
Web sitesi
www.harbimekan.com
Survivor All Star'da kim elendi? (9 şubat eleme konseyi)

Survivor All Star'da eleme konseyinin heyecanı yaşandı. Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan'ın aday olduğu konseyde en az SMS'i alan Furkan adaya veda etti.

A7HtiuzKBkeSxjqKKbi94g.jpg

Survivor'da geçtiğimiz hafta Aycan'ın kendi isteğiyle ayrılmasıyla yapılmayan eleme konseyi gerçekleşti.
zYIEDiw_T0ySrueVUQZEFQ.jpg

Eleme potasında olan Mert, Birsen, Evrim, Barış, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan'dan en az SMS'i alan Furkan adaya veda etti.
iwamOFtyN0OGDR1NY5aYdA.jpg

Elendiğini öğrenen Furkan, "Bazı hayaller yarım kaldı. İyi ki buraya geldim. Herkesi çok seviyorum. İki sakatlık yaşadım zorlu imtihanlar yaşadım" dedi.
4Z5KcQvEuUqhDh1Pgt9_OA.jpg

Ilıcalı da Furkan'a "Gerçekten dediğin gibi bir hikaye yarım kaldı. Ama şunu söyleyeyim sen sanat dünyasında tanıdığım en efendi insanlardan birisin. Bir dahaki All Star'a çağıracağım isimlerdensin" diyerek yanıt verdi.
IxULazgFr0CHUTaXnznbNw.jpg

Survivor'da kavga eden Hikmet ve Yunus Emre'ye ise cezalar verildi. Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin iki Hikmet'in ise bir ödülden yararlanamayacağını açıkladı.
aFDlIPyJKEi96CSAL-xO6g.jpg

İşte Survivor All Star'dan öne çıkan kareler...
tUa_fjsnkUqmVhzPmsAbxQ.jpg

nPDMoBQ8WEmhiJbG2WXpLA.jpg

DY4HsZADskCULeWDv1hD9g.jpg

o4eSli4r6UuZEhofFlOF4A.jpg

orUAiBa6a0qTMyvmdsuRyw.jpg

hT2yfs3rdEy9OP0HYnu3Ug.jpg

U6HmBctnMU2YiuBMaZ4sNg.jpg

yUdhQkGPCkGNHPxYfDfjXA.jpg

-WdWJe_gxEiL5Pr_5EahXg.jpg

g-SlDXnMRUyp-RBoz6PuFQ.jpg

bUzSfQ1RWECxMN7hFcPZjw.jpg

kW0Jg9S8jESgAYnCHoMe4Q.jpg

SLja00hHHk2kbTc9D7Eqaw.jpg

ZcdRW7k7706Rqb-OmLob8g.jpg

Kıbrıs Haber - yığıntı - verigom bilgi bankası - metal işleme - Tiktok video indir - Backlink