Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Terim'le devam etmeyi düşünmüyorum" diyen Cengiz, deneyimli çalıştırıcıyla aralarında yaşanan sorunlara da değindi.

Teknik direktör Fatih Terim ile devam edip etmeyecekleri sorusunu yanıtlayan Cengiz, "Sevgili Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum. Hocayı arıyorum 'hoca şunu dedin mi', 'hayır, sizi kastetmedim' diyor. Haberlerde çıkıyor. Hoca Abdurrahim Albayrak'ı, Yusuf Günay'ı bizi kulübe çağırmış 'bana ileri geri laf etmeyin' demiş. Belki tam tersi oluyor." ifadelerini kullandı.

Terim'in kendileri için "düşman" ifadesini kullandığını belirten Cengiz, "Sevgili Fatih Terim hocamız konuşurken beni buz gibi etti. Arkadaşlarla beraberdik. Yusuf Günay yerinden fırladı. Benim gözlerim fal taşı gibi açıldı. 'İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar' dedi. 'Bir takım kuruluşlar' deyip sonra doğrudan beni hedef alarak 'düşman' ifadesini kullanıyor. Biz düşmanız. O anda istifa etmeliydi, ona o yakışırdı. Bu işlerin uzatma çabaları, indirim çabalarıyla alakası yok. Tam tersine para istemiyor." şeklinde konuştu.

kaynak: trtspor.com.tr

FokuS

Forum Üyesi
Takım
HataySpor
Bilgi için teşekkürler.

metal işleme