ahmedfaruk
Forum Üyesi
Hollywood’un yükselen yıldızlarından olan Tom Holland ile Zendaya, uzun süre sakladıkları aşklarını 2021 yılında ilan etmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Holland, ilişkisinin altın değerinde olduğunu söyledi.
"Spider-Man: Homecoming" setinde tanışan ve ilk görüşte birbirlerinden etkilenen Tom Holland ile Zendaya, birliktelerini uzun yıllar sakladı.
Her fırsatta arkadaş olduklarını söyleyen ikili, Temmuz 2021’de arabanın içinde öpüşürken yakalandıktan birkaç ay sonra aşklarını ilan etti.
Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten Tom Holland, ilişkileri hakkında konuştu.
Tom Holland "Hayatımda Zendaya gibi biri olduğu için şanslıyım. Ünlü olmanın ne demek olduğunu birlikte öğrendik. Mesleğimizin zor ve güzel yanlarını paylaşabiliyoruz. Seninle aynı gemide olan bir insanla romantik bir ilişki içinde olmak ilginç. Deneyimlerini ve her türlü şeyi paylaşabileceğini biliyorsun ve bu altın değerinde" dedi.
Öte yandan Holland, geçtiğimiz günlerde ilişkilerinin ilk günlerinde Zendaya'yı nasıl etkilediğini anlatmıştı.Marangozluk becerisiyle Zendaya'yı etkilediğini belirten ünlü oyuncu, "İlişkimizin başlarında bir keresinde kız arkadaşımın kapısını tamir etmiştim. Onun evinde takılıyordum ve kapısı kırıktı. 'O kapıyı senin için tamir edeceğim' dedim. Ve şimdi birbirimize aşığız" ifadelerini kullanmıştı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.