Trafikteki Corona Kuralı

SeyyaH

Süper Moderatör
Takım
Beşiktaş
Merhaba,

Bugün ikizlerimden birinin yurttaki eşyalarını almak, hem de yurt ile ilişğini kesmek için Manisa/Salihli'ye gittik...

Araçta ben, eşim ve İkizlerimden biri, iki bavul (biri bagajda, biri arka koltuk sağ tarafta)…

*Bursa'dan çıkarken, ateşimizi ölçtüler, nereye ne için gittiğimizi sordular, hayırlı yolculuklar dilediler..
*Karacabey'de durdurulmadık....
*Mustafakemalpaşa'da durdurulmadık...
*Susurluk girişinde durdurdular, ateşimizi ölçtüler, nereye ne için gittiğimizi sordular, hayırlı yolculuklar dilediler...

*Balıkesir girişinde durdurdular...Daha hiçbir şey sormadan etmeden,

-Durduran polis : Sürücü yanındaki koltuk boş olacak, ceza yazılıyor, dedi.
-Ben de : Bagajda bavul var, arka koltukta da bavul var, arkadaki çocuğumun da " kronik rahatsızlığı var " dedim.
-Polis : Ama yine de ceza yazıyorlar dedi.
-Ben de : Eeee ne yapalım, eşimle, yatakları da ayıralım mı ceza yememek için, dedim...
Polis bir tuhaf baktı, pek belli etmemeye çalıştı ama rengi mora çalıyordu...

Biraz ilerledik, başka bir polis ile aynı muhabbet...Ve arkadan bir sivil polis geldi bırak dedi....

Biraz ilerledik, ateş ölçtüler, nereye ne için gittiğimizi sordular, hayırlı yolculuklar dilediler...

*Akhisar'da durudurulmadık
*Salihli'de durdurulmadık...

Dönüşte ise sadece Karacabey-Bursa arasında Uluabat Köyünde durdurulduk ölçüm, hal hatır, devam...

Dönüşte, bu gece saat 00.00 dan itibaren şehirler arası yolculuğun yasaklandığı bilgisi geldi, ne kadar doğru bilemiyorum, çünkü ayağımın tozuyla yazdım bu mesajı...

Sağlıcakla kalınız...

metal işleme