Türkiye de ki Forum AVM`leri

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Türkiye de bir çok Alış veriş merkezleri bulunuyor ve içlerinde en çok bulunan ve tercih edilenler Forum AVM`ler.

Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezleri Türkiye`nin dört bir yanında bulunmaktadır.

1633725237344.png

Bunlardan bazıları ;

1. Forum İstanbul AVM ( İçlerinde en çok ziyaretci alan avm )
  2. Marmara Forum
  3. Forum Ankara
  4. Forum Bursa
  5. Forum Diyarbakır
  6. Forum Meresin
  7. Forum Gaziantep
  8. Forum Trabzon
  9. Forum Manisa - Forum Magnesia
  10. Forum Çamlık
  11. Forum Erzurum
  12. Forum Erzincan
  13. Forum Aydın
  14. Forum Kapadokya
  15. Keçiören Forum
  16. Kayseri Forum AVM
ve daha olan forumlar ve yeni açılacaklar ile başlıca forum avmleri sıraladık.
Bu AVM`lerin içerisinde Giyim mağazaları, oyun parkları, fast food ve yemek alanları, sinema salonları, petshoplar, cafeterya`lar, terziler, kuaförler vs. vs. diyerek yüzlerce mağazanın bir arada bulunduğu büyük alış veriş ve yaşam merkezleridir.

MisGibi

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
Avm pek sevmem çünkü nedense gelen kafeleri dolduruyor geri kalan mağazalarda hep pahalı. O zaman ful kafelerden oluşsaydı hepimiz rahatça otursaydık...

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Kesinlikle öyle, ben hiç bir şekilde AVM kültürünü desteklemiyorum.
Ne yazık ki Mağazalar büyüdükçe ve bir alana toplandıkça küçük esnaf kan ağlıyor.

Charismax

Premium Üye
Web sitesi
forummeskeni.com
Takım
Galatasaray
Sosyalleşmeden uzak duran insanlar için bazen gir çık şeklinde dolaşmak iyi olabilir. Benimde öyle bir kültürüm yok ama iş ev iş ev pek iyi olmuyor karamsarlığa bağlıyor insan.. ara sıra gitmek'te lazım gelir diye düşünüyorum. 10 sene öncesindeki fikrim aklım olasaydı ne gereği var saçma sapan şeyler derdim. ama şimdi betonlaşan şehirlerimizin içinde sosyalleşecek dışarı kültürüde kalmadı.. Avm gitmesek yine cafe gibi o tarz yerlerde çay olsun birşey yeme içme olsun vakit öldürüyoruz. Avm kapalı çatı olarak bir sosyalleşme yuvası aslında.. Yani işin bu tarafıda var.

MisGibi

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
Sosyalleşmeden uzak duran insanlar için bazen gir çık şeklinde dolaşmak iyi olabilir. Benimde öyle bir kültürüm yok ama iş ev iş ev pek iyi olmuyor karamsarlığa bağlıyor insan.. ara sıra gitmek'te lazım gelir diye düşünüyorum. 10 sene öncesindeki fikrim aklım olasaydı ne gereği var saçma sapan şeyler derdim. ama şimdi betonlaşan şehirlerimizin içinde sosyalleşecek dışarı kültürüde kalmadı.. Avm gitmesek yine cafe gibi o tarz yerlerde çay olsun birşey yeme içme olsun vakit öldürüyoruz. Avm kapalı çatı olarak bir sosyalleşme yuvası aslında.. Yani işin bu tarafıda var.
Evet ama genelde bu ortama giden insanlar zaten cebinden en az 100tl gideceğini bilen insanlar. Sosyalleşme o zaman zengine özgü bir durum mu? Sadece çay içme vs için genelde kafeler oralarda dolu oluyor.

Admin

Owner
Kurucu Admin
Web sitesi
www.isgir.com
Takım
Tarafsız
Evet ama genelde bu ortama giden insanlar zaten cebinden en az 100tl gideceğini bilen insanlar. Sosyalleşme o zaman zengine özgü bir durum mu? Sadece çay içme vs için genelde kafeler oralarda dolu oluyor.
Zaten AVM de ki cafeteryalar da bir çay 7, 8 lira. Allah yardım etsin.
Ne yazık ki ülkemizde de paranın değeri yok. Olan yine gariban'a oluyor.

Charismax

Premium Üye
Web sitesi
forummeskeni.com
Takım
Galatasaray
Cebinde para olmayan insan artık dışarıya çıkmıyor'ki zaten.. Bilmiyorum ben cebimde para yokken dışarıya adım atamıyorum mesela zaten param varsa dışarı çıkıyorum. Heleki istanbul gibi bir yerde yaşıyorsan dışarı adım attı parası olarak 50 tl cep'ten nasıl çıkıyorsa çıkıyor. Bunun zenginlikle alakası yok ya.

MisGibi

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
Cebinde para olmayan insan artık dışarıya çıkmıyor'ki zaten.. Bilmiyorum ben cebimde para yokken dışarıya adım atamıyorum mesela zaten param varsa dışarı çıkıyorum. Heleki istanbul gibi bir yerde yaşıyorsan dışarı adım attı parası olarak 50 tl cep'ten nasıl çıkıyorsa çıkıyor. Bunun zenginlikle alakası yok ya.
Hava almak da paralı olsa sanırım tamamen çıkamicaz dışarı...o kesin

UyguR

Bayan Üye
Özel Üye
Takım
Galatasaray
Forum istanbul da az zamanım geçmedi, insan gerçekten girdikten sonra kendini uzuunca bir süre içinde buluyor hatta dışarı çıktığımızda hava kararmış oluyor :)

MisGibi

Forum Üyesi
Takım
Galatasaray
Forum istanbul da az zamanım geçmedi, insan gerçekten girdikten sonra kendini uzuunca bir süre içinde buluyor hatta dışarı çıktığımızda hava kararmış oluyor :)
Bakma gezme konusunda hepsi tatmin edici zaten de, insan iki soluklanıp bir şey yemek içmek istese yapamıyor

metal işleme